Erfaren automationsingenjör

Redo för vår nysatsning?  Vårt kontor i centrala Helsingborg är under uppbyggnad och här söker vi en erfaren automationsingenjör med ”näsa för affärer” som vill vara med och sätta agendan för Rejlers nya satsning. Tillsammans ska vi bilda södra Sveriges vassaste automationsteam!

Är du vår nästa nyckelperson i Helsingborg? Läs vidare nedan och ansök redan idag –Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-08-30

OM TJÄNSTEN

Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt.
Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och nystartskänsla.Vill du hänga med på vår resa? Välkommen till Rejlers-Home of the learning minds.

Vi på Rejlers är snart 2300 Ingenjörer fördelade på 3 nordiska länder. Nationellt arbetar vi i våra divisioner Industry/Infrastructure, Energy, Buildings och Telecom.

I Sverige representeras division Industry av ca 350 kollegor från norr till söder med expertis inom el/automation, mekanik och process/anläggning och vi arbetar med flera av de ledande aktörerna inom traditionell industri i regionen. 
Inom en snar framtid har vi siktet inställt på att vara 25 kollegor i Helsingborg fördelat på samtliga kategorier med fokus på industri och process med en stark laguppställning inom automation, el, maskinsäkerhet.

I din konsultroll som erfaren automationsingenjör kommer du att jobba i vårt säljteam, inhouse i våra egna projekt och ute i våra kunders projekt med att skapa tekniska lösningar och system, där vi finns med hela vägen från planering, konceptutformning och analys till projektledning, konstruktion, implementering, till driftsättning och underhåll.
Vi bedriver även ett innovations- och utvecklingsarbete för att hjälpa våra kunder att ta fram nya produkter och system. Att utveckla morgondagens automationslösningar, våra kundrelationer och vårt nya team är nyckelområden för rollen.

Hos oss har du förmånen att arbeta med den senaste tekniken, bidra med din expertis i gruppen och lära av dina kollegor, samtidigt som du utvecklar kundspecifika lösningar.
Rejlers växer och det här är din chans att kliva ombord på en fantastiskt spännande utvecklingsresa! 

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Till vårt nya Industry-team med Magnus Lindau i spetsen söker vi dig som har en gedigen projekterfarenhet av automationslösningar inom industri. Förmodligen har du en högskolexamen eller liknande i bagaget, men kan även ha arbetat dig till en motsvarande kompetens och erfarenhet under de senaste åren.
Vi behöver dig som har ett stort intresse för att hitta nya affärer och utveckla befintliga kundrelationer. På Rejlers arbetar vi alla för att utveckla våra kunder! Att du vill bidra till att bygga upp vår nya laguppställning med oss ser vi som en självklarhet.

Du är lite utav en ”tekniknörd” (vi älskar tekniknördar!) och brinner verkligen för att automatisera och effektivisera processer och känner dig bekväm med PLC och HMI-programmering. Kan du Scada, DCS så är det meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort. Resor kan förekomma i tjänsten.

Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö.
Precis som vi, gillar du att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet. Du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter att bli ”Kapten” för gruppen. Nu satsar vi framåt - för dig, våra kunder och samhället!

Vi på Rejlers önskar en fantastisk sommar. Vår respons gällande din ansökan kan komma att dröja lite längre än annars nu i semestertider, men vi lovar att återkomma så snart vi kan

Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här