Erfaren elkonstruktör mot Uppdragsledning

Vill du arbeta med projekt som andas innovation och utveckling? Får du, precis som vi, puls av att skapa effektivisering och att hitta lösningar på problem? 
Till vår Industry-gruppering i Göteborg söker vi nu en erfaren elkonstruktör med ambitioner att bli uppdragsledare!  

Läs vidare och ansök redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-08-16

OM TJÄNSTEN 

Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt. Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och nystartskänsla- Vill du hänga med på vår resa? 
 
Vår industrigruppering representeras nationellt av ca 300 kollegor från norr till söder, fördelat på 7 större affärsområden. Vår expertis ligger inom mekanik, el/automation och process/anläggning och vi arbetar med flera av de ledande aktörerna inom traditionell industri i regionen. 

Rejlers växer och det här är din chans att kliva ombord på en fantastiskt spännande utvecklingsresa!  
 
Som elkonstruktör hos oss kommer du att ingå i ett multidisciplinärt team bestående av kompetenser inom El & AutomationProcess och Anläggning samt Mekanik. Du kommer att arbeta med några av de ledande bolagen inom process-, produktions- och verkstadsindustrin med fokus på automationslösningar, industriell IT mot process-, produktions och verkstadsindustrier. Uppdragen varierar från enstaka projekt till kompletta leveranser. 
 
Du kommer att ingå i vårt härliga team om 14 kollegor, där du kommer att driva egna projekt mot kund, innefattande till största delen allmänkraft och kraftinstallationer till maskiner och belysning.  
Dina arbetsuppgifter innebär bl.a. moment som: 

  • Projektgenomgång av aktuellt uppdrag 
  • Skapa kundsspecifika lösningar 
  • Ta fram bygghandlingar innehållande bl.a. planritningar för kanalisation, belysning, kraft, nätverk, kretsscheman för ställverk/elcentral och tekniskbeskrivning mm. 

Hos oss får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken, bidra med din expertis i gruppen och lära av dina kollegor, samtidigt som du utvecklar kundspecifika lösningar och bidrar till ett bättre samhälle. Vi siktar högt och planerar att inom en snar framtid sitta i ”förarsätet” gällande den tekniska utvecklingen av industriella automationslösningar.  

ÄR DU DEN VI SÖKER? 

Till vårt team söker vi dig med en högskoleutbildning alternativt en eftergymnasial utbildning inom el, som du byggt på med minst 5 års arbetslivserfarenhet av industrin, gärna som eletriker. Du behärskar vanligt förekommande konstruktionsverktyg i branschen som Elprocad,  Autocad och Elvis. 

Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Är du konstruktör idag men intresserad av en uppdragsledarroll? För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter, så tveka inte att räcka upp handen om detta är något som lockar dig! 

Precis som vi, gillar du att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet. Du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid. 

Vi på Rejlers önskar en fantastisk sommar. Vår respons gällande din ansökan kan komma att dröja lite längre än annars nu i semestertider, men vi lovar att återkomma så snart vi kan 
 
Vår resa har bara börjat. Nu satsar vi framåt - för dig, våra kunder och samhället! 

Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här