Erfaren elkraftsprojektör Transformatorstationer

Har du ett starkt intresse för teknik och en strävan efter att få vara med och skapa hållbara lösningar för framtiden? Får du, precis som vi, puls av att arbeta med uppdrag som verkligen gör skillnad? Vi har vårt ursprung inom just elkraft där vi i dagsläget är i framkant gällande teknisk utveckling och innovation. Nu söker vi vår nästa sparringpartner i rollen som erfaren elkraftsprojektör i vår satsning i Jönköping!

Läs vidare och ansök redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-08-23 

OM TJÄNSTEN 
 
Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt. Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och nystartskänsla- vill du hänga med på vår resa?

Vår nationella Energy-division representeras av ca 260 kollegor från norr till söder.
Tillsammans arbetar vi med några av de större aktörerna på energisidan med spännande projekt med expertis inom stam-, region- och lokalnät, men även inom kompetenser som vindkraft, vattenkraft, kraftvärme och solkraft. Vi erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan, från produktion via distribution till förbrukning, där vi på Rejlers är med och utvecklar morgondagens energilösningar!

Som erfaren elkraftsprojektör inom transformatorstationer ingår du i ett team av 25 superingenjörer i Jönköping, Göteborg, Växjö och Kalmar med en tydlig målsättning om att växa.
 
I din konsultroll blir du vår nästa lagspelare där du sitter inhouse i Rejlers egna lokaler och arbetar med projektering av bl.a. elsystem inom transformatorstationer 12 – 420 kV så som mark- och byggnadsfrågor, kontrollsystem, ställverk och transformatorer. Avstämningar med kund sker oftast via Skype alternativt på kundens kontor någon gång per månad.

Som bollplank har du några av de vassaste konsulterna inom energisektorn och tillsammans är vi med på en mycket spännande förändringsresa-vill du vara med?!

ÄR DU DEN VI SÖKER? 

Till vårt team med vår Business Unit Manager Patrik Johansson i spetsen, söker vi dig med en högskoleutbildning alternativt en eftergymnasial utbildning inom el som du har byggt på med en gedigen erfarenhet inom projektering av elsystem inom transformatorstationer. Du har vana av Officevertyget samt Autocad. 

Precis som vi, är du en person som gillar att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande. Samarbete med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet och du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. 
 
Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Nu satsar vi framåt-för dig, våra kunder och samhället! 

Vi på Rejlers önskar en fantastisk sommar. Vår respons gällande din ansökan kan komma att dröja lite längre än annars nu i semestertider, men vi lovar att återkomma så snart vi kan 

Välkommen till Rejlers! #growrejlers 
 
BOLAGSBESKRIVNING  

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här