Erfaren konsult inom Cyber Security

Vill du arbeta med projekt som präglas av innovation och utveckling? Drivs du av att skapa effektivisering och att hitta lösningar på problem? Vi söker en stjärna inom Cyber Security och robust kommunikation och hoppas att du är en av dem! Välkommen med din ansökan redan idag – kanske är du vår nästa stjärna!

OM TJÄNSTEN

Som konsult hos oss kommer du ingå i ett multidisciplinärt team bestående av 20 kollegor inom Telecom, Göteborg. Totalt består vårt kontor i Göteborg av ett hundratal konsulter. Vi har väldigt roligt när vi jobbar, och vi söker dig som har just den förmågan, att skapa engagemang och arbetsglädje!

Att jobba med IOT och AI handlar inte enbart om teknikkunnande utan lika mycket om kunskap för kundens verksamhet, processer och flöden. Ha förmågan att uppnå rätt säkerhet och funktionalitet i system och lösningar. Vi arbetar med hållbara och cybersäkra lösningar för framtidens digitaliserade samhälle. Du stöttar våra kunder i deras dagliga utmaningar samtidigt som du själv får chansen att utvecklas där tekniken ligger i framkant.

Hos oss finns möjligheten att arbeta både i uppdrag på plats i våra kunders organisationer, men även i de kundprojekt som vi driver in-house.

I rollen som Cyber Security-konsult kommer du vara en viktig kugge och bygga upp Cyber Security och navigera inom området. Vidare kommer även försäljning och kundkontakt ingå i dina arbetsuppgifter och du kommer ha en starkt framträdande roll i våra projekt.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi vill komma i kontakt med dig som under din karriär har skaffat goda erfarenheter inom mjukvaruutveckling och känner igen dig av nedanstående beskrivning:

  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet inom säkerhetsområdet
  • Teknisk utbildning på högskolenivå alternativt från yrkeshögskola eller motsvarande
  • Svenskt medborgarskap beroende på att flera av uppdragen hos våra kunder omfattas av säkerhetsskyddslagen.
  • Mycket goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska.

I övrigt lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper som bör andas nyfikenhet, driv och framåtanda. Hos oss på Rejlers finns goda utvecklingsmöjligheter med varierande projekt och fortbildningar. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Du är stolt över din kompetens men samtidigt ödmjuk.

Du gillar att arbeta i team och har förmågan att uppnå rätt säkerhet och funktionalitet i system och lösningar.

Erfarenhet inom molnbaserade lösningar och byggnadsautomation är meriterande. Likväl arbetslivserfarenhet inom energisektorn samt försvar och säkerhet.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen till Rejlers! #growrejlers

Vi på Rejlers önskar en fantastisk sommar. Vår respons gällande din ansökan kan komma att dröja lite längre än annars nu i semestertider, men vi lovar att återkomma så snart vi kan.

BOLAGSBESKRIVNING

 

 

 

Ansök här