Erfaren Mekanikkonstruktör

Vi är inne på en fantastisk förändringsresa och söker nu förstärkning. Delar du vår passion för att effektivisera och att hitta lösningar på problem? Triggas du av att driva projekt i förändring?  Till vårt kontor i Norrköping söker vi nu en erfaren mekanikkonstruktör

Läs vidare nedan och ansök redan idag – Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-08-23

OM TJÄNSTEN

Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt.
Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och nystartskänsla- vill du hänga med på vår resa?!

Vi på Rejlers är snart 2300 Ingenjörer fördelade på 3 nordiska länder. Nationellt arbetar vi i våra divisioner Industry/Infrastructure, Energy, Buildings och Telecom.
I Sverige representeras division Industry av ca 350 kollegor från norr till söder med expertis inom el/automation, mekanik och process/anläggning och vi arbetar med flera av de ledande aktörerna inom traditionell industri i regionen. 

Som mekanikkonstruktör ingår du i vår Industry-grupp som representeras av 15 härliga kollegor som besitter både kompetens, erfarenhet och mycket humor.

I din konsultroll hos oss arbetar du ute i våra kunders projekt med att skapa tekniska lösningar och system. Vi finns med hela vägen från planering, konceptutformning och analys till projektledning, konstruktion, implementering, driftsättning och underhåll. Vi bedriver även ett innovations- och utvecklingsarbete för att hjälpa kunder att ta fram nya produkter och system.

Dina potentiella, framtida kollegor inom Rejlers har också en stark expertis gällande CE-märkning, så här finns några riktigt vassa sparringpartners. Samarbete och kunskapsdelning skapar framgång, inte sant?!

Vi siktar högt och planerar att inom en snar framtid ska sitta i ”förarsätet” gällande den tekniska utvecklingen av mekanikkonstruktioner. Vill du vara med?

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Till vårt Industry-team, med vår Business Unit Manager Jonas Viklund i spetsen, söker vi dig som är civil- eller högskoleingenjör inom konstruktion, beräkning, produktutveckling och har en gedigen arbetslivserfarenhet av mekanisk konstruktion.

Du skulle förmodligen beskriva dig själv som lite utav en ”tekniknörd” (vi älskar tekniknördar!) och har säkert ett eller annat teknikrelaterat hobbyprojekt som du pysslar med på din fritid. Ett genuint teknikintresse med andra ord!

Du är bekant med förekommande CAD-verktyg i branschen såsom AutoCAD, Inventor, Solidworks, Catia V5 eller Creo. Kunskap i hållfasthetsberäkning är meriterande. Har du vidare ett brett socialt nätverk och trivs med problemlösning och variation så tror vi att du kommer att uppskatta en konsultroll hos oss!

Precis som vi, gillar du att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet. Du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.

Vår resa har bara börjat. Nu satsar vi framåt-för dig, våra kunder och samhället!

Vi på Rejlers önskar en fantastisk sommar. Vår respons gällande din ansökan kan komma att dröja lite längre än annars nu i semestertider, men vi lovar att återkomma så snart vi kan

Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här