Erfaren teknisk projektledare

Vill du arbeta i en roll där du får utlopp för ditt tekniska intresse samtidigt som du har många kontaktytor både internt och externt? Vill du arbeta hos ett av nordens största teknikkonsultbolag och vara med på en spännande förändringsresa? Då kan rollen som teknisk projektledare på Rejlers i Norrköping vara tillfället för dig!

Läs vidare nedan och ansök redan idag – Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-08-23 

OM TJÄNSTEN

Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt.
Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och nystartskänsla- vill du hänga med på vår resa?!

Vi på Rejlers är snart 2300 ingenjörer fördelade på 3 nordiska länder. Nationellt arbetar vi i våra divisioner Industry/Infrastructure, Energy, Buildings och Telecom.
I Sverige representeras division Industry/Infra av ca 350 kollegor från norr till söder med expertis inom el/automation, mekanik och process/anläggning och vi arbetar med flera av de ledande aktörerna inom traditionell industri i regionen. 

I rollen som teknisk projektledare arbetar du tvärfunktionellt med kundens representanter, egna konstruktörer samt andra projektledare. Du kommer att vara projektets tekniska ansikte mot kund och du leder det interna konstruktionsarbetet utifrån leveransomfattningen. Detta innebär att du har en ledande roll i dina projekt och ansvarar för leveransen enligt avtal med kund.

Du kommer att vara en del av en öppen och välkomnande atmosfär samtidigt som du arbetar i en framtidsinriktad verksamhet med starkt förändringsfokus. Rejlers värnar om sina anställda och engagerar sig för att skapa ett så bra arbetsklimat som möjligt för att du som anställd ska trivas och utvecklas. 

Exempel på arbetsuppgifter är:  

  • Kontraktshantering
  • Konstruktionsledning
  • Deltagande i kundmöten
  • Utredningar och förfrågningsunderlag
  • Framtagning av tekniska specifikationer
  • Framtagning av processtekniska lösningar 

Nu söker vi dig som vill vara med och driva första klassens projekt inom processindustri!

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Till vårt Industry-team med Business Unit Manager Jonas Viklund i spetsen söker vi dig med en högskolexamen eller liknande i bagaget. Du kan också ha arbetat dig till en motsvarande kompetens och erfarenhet.
Du har erfarenhet arbete i projekt- och konstruktionsledning antingen som konsult eller i linjeroll och har goda kunskaper i MS Word, Excel och Powerpoint. Har du tidigare jobbat med SAP ser vi det som meriterande.

Här behöver vi dig som arbetar på ett affärsmässigt sätt och sätter kunder i fokus. Du har ett helhetsperspektiv och en förmåga till att se möjligheter. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö.
Du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egen ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.

Vår resa har bara börjat. Nu satsar vi framåt-för dig, våra kunder och samhället!

Vi på Rejlers önskar en fantastisk sommar. Vår respons gällande din ansökan kan komma att dröja lite längre än annars nu i semestertider, men vi lovar att återkomma så snart vi kan 
Välkommen till Rejlers! #growrejlers


BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här