Erfaren teknisk projektledare inom säkerhet

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Har du ett brinnande teknikintresse och trivs i konsultrollen? Hos oss på Rejlers får du arbeta med projekt som präglas av innovation och utveckling. Du får dessutom vara med på vår otroligt spännande resa vi gör nu! Till vårt kontor i Malmö inom Telecom söker vi nu en erfaren teknisk projektledare inom säkerhet för spännande uppdrag!

OM TJÄNSTEN

Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt. Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och nystartskänsla - vill du hänga med på vår resa?

Rejlers är Sveriges största konsultorganisation inom telekomområdet. Vi erbjuder planering, utredning och projektledning av nätinfrastruktur och kommunikation i alla typer av nät. Vår telekombransch är inne i en förändringsresa med högre krav på tillgänglighet och säkerhet. Detta är riktigt spännande och skapar dessutom många nya möjligheter med kundbehov som vi tidigare inte sett.

Som teknisk projektledare hos oss kommer du att ingå i ett multidisciplinärt team bestående av konsulter inom Fiberkommunikation, Mobil kommunikation samt Säkerhet och projektledning. Totalt består vår telecomgruppering i Malmö m fl av 30 härliga kollegor som tillsammans med dig skapar magi. Samarbete och kunskapsdelning skapar framgång, inte sant?! Att skapa engagemang och arbetsglädje i projektteamet är en otroligt viktig del i ditt arbete, där du fungerar som länk mellan kunden och dina Rejlers-kollegor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

-          Projektledning och samordning

-          Genomföra utredningar, risk och sårbarhetsanalyser

-          Ta fram underlag för entreprenadupphandlingar

-          Utveckla kundrelationer

 

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig som har lägst en gymnasial utbildning eller liknande och/eller har minst 4 års erfarenhet som säkerhetstekniker/arbetsledare. Du har även minst två års erfarenhet av teknisk projektledning. Du har en god förmåga att förklara högteknologiska frågeställningar på ett pedagogiskt sätt och trivs med att vara en del av en lärande organisation. Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde och du har förmågan att driva utvecklingen i rätt riktining, dvs framåt! Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga lyckas du möta våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. Mötet med nya människor faller sig naturligt för dig och du trivs bra i den sociala kontexten. Har du tidigare erfarenhet av konsultrollen blir vi lite extra glada!

Hos oss på Rejlers finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. I rollen är du projektledare för både externa och interna projektmedlemmar vid din sida. Att du gillar att arbeta i team ser vi som en självklarhet, men du har samtidigt inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.

Svenskt medborgarskap är ett krav beroende på att flera av uppdragen hos våra kunder omfattas av säkerhetsskyddslagen.#px#

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

 

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här