Fastighetsautomationsingenjör

Vill du arbeta med projekt som präglas av innovation och utveckling? Drivs du av att skapa effektivisering och att hitta lösningar på problem? Vi söker en stjärna inom fastighetsautomation och hoppas att du är en av dem vi söker! Läs vidare och ansök redan idag – tillsammans ska vi skapa magi!

OM TJÄNSTEN

Som konsult hos oss kommer du ingå i ett multidisciplinärt team bestående av konsulter inom El & Automation, Process och Anläggning samt Mekanik. Totalt består vår industrigruppering i Karlstad av 30 härliga kollegor som tillsammans med dig skapar magi. Samarbete och kunskapsdelning skapar framgång, inte sant?!

Att automatisera handlar inte enbart om teknikkunnande utan lika mycket om kunskap för kundens verksamhet, processer och flöden. Vi arbetar med kommuner, fastighetsbolag och industrier i regionen. Hos oss finns möjligheten att arbeta både i uppdrag på plats i våra kunders organisationer, men även i de kundprojekt som vi driver in-house. Uppdragen varierar från enstaka uppdrag till kompletta leveranser inom samtliga fastighet/industrisegment.

I rollen som fastighetsautomationsingenjör kommer du att arbeta med PLC/DUC och SCADA- programmering av olika fastighetsautomationssystem. Du kommer att ansvara för avprovning, driftsättning i allt från flerbostadshus till tekniskt avancerade industrier. Vidare kommer även projektering och konstruktion ingå i dina arbetsuppgifter och du kommer ha en starkt framträdande roll i våra projekt inom området.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Du som söker har en teknisk utbildning på högskolenivå alternativt från yrkeshögskola och minst 3 års förvärvad arbetslivserfarenhet inom området. Under din karriär har du skaffat dig goda erfarenheter från arbete i olika automationssystem som t.ex. Saia och Citect

Hos oss på Rejlers finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. För seniora medarbetare finns goda möjligheter att agera mentor till yngre kollegor, så tveka inte att räcka upp handen om detta är något som lockar dig! Du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.

Då vi är ett bolag med verksamhet i flera länder vill vi att du behärskar både engelska och svenska obehindrat i både tal och skrift. Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen till Rejlers!

#growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här