Framtidens konsulter

Har du erfarenhet från telekombranschen och har ambitionen att ta nästa steg? Vill du utvecklas i teknikområden som LoRa, FTTC, överordnade system, CCTV, IoT, Smart Cities, 5G, personlig integritet med flera?! Då kan detta vara nästa utmaning för dig! Med ett stort driv och engagemang finns alla förutsättningar för dig att blomstra hos oss!

OM TJÄNSTEN

Hos oss på Rejlers i syd blir du en del av ett team på 30 personer som kännetecknas av teamwork, glädje och driv. Din och vår gemensamma målbild är att alltid skapa bästa möjliga lösningen för en given situation med ett arbetssätt som är strukturerat och analytiskt för att leverera inom utsatt tid.

Rejlers bygger vinnande lag tillsammans med våra kunder, där utveckling och tekniska utmaningar är en gemensam drivkraft framåt. I kunduppdrag kommer du arbeta i högteknologiska projekt som ligger i teknikens framkant där vi stöttar våra kunder med allt som ger dem framgång. Vi erbjuder dig ett arbete med spännande kunder och utvecklande uppdrag i team. Du är med och utvecklar innovativa lösningar som skapar ett mervärde till våra kunder under hela livscykeln av deras system.

Exempel på arbetsuppgifter:

-   Radionätplanering och optimering för många typer av radionät för både yttäckning, kapacitet, småcellsnät och inomhusnät.

-    Wifi och Radiolösningar inom special solutions som t.ex. arenor, tunnlar, köpcenters och mobiloperatörsneutrala fastighetsnät.

-    Analyser, säkerhetsåtgärder inom inbrottslarm/passersystem, överordnade system/CCTV samt förekommande säkerhetsfunktioner.

 

Svenskt medborgarskap är ett krav beroende på att flera av uppdragen hos våra kunder omfattas av säkerhetsskyddslagen.

Du behöver även ha goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska.

 

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig som i grunden är högskoleingenjör eller liknande. Du har några års erfarenhet och är idag i branschen men har ambitionen att ta nästa steg. Du ett starkt intresse för teknik och en inre drivkraft att skapa resultat? Vi tror att du finns i Halland, Småland, Blekinge eller Skåne.

I övrigt lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper som bör andas driv, nyfikenhet och framåtanda. Du blir en stark ambassadör i ditt arbete att öka Telecoms och våra andra divisioners försäljning till kunderna.

Här finns möjligheten att få utvecklas och utmanas i stora som små miljöer, men framförallt möjlighet att utvecklas i den riktning som du själv vill. Vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt.

Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Vi värdesätter också din förmåga att arbeta i lag och att skapa relationer, både internt och externt. Vi är inne på en fantastiskt spännande utvecklingsresa! #homeofthelearningminds

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur på vår hemsida. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här