Handläggare tele- och säkerhetssystem

Är du redo för att ta nästa kliv i din karriär?! Trivs du i en företagskultur som präglas av visionärt tänkande och framåtanda? Hos oss på Rejlers kommer du till en stimulerande miljö där du får vara med och utveckla vårt affärsområde Buildings. Till vårt glada gäng i Stockholm söker vi nu en handläggare som vill vara med på vår spännande resa inom tele- och säkerhetsområdet. Välkommen med din ansökan – tillsammans ska vi skapa magi!

 

OM TJÄNSTEN

Livet som konsult bjuder på variation och en spännande kundflora! Vi arbetar med intressanta uppdrag för om- och nybyggnadsprojekt åt uppdragsgivare med varierande verksamheter. Vi är med från tidiga utredningsskeden och följer projektet genom projektering och utförande, från ax till limpa.

Som handläggare inom tele- och säkerhetssystem får du arbeta med att skapa förfrågningsunderlag och bygghandlingar samt ge stöd vid utredningar och förstudier. Du tillför teknisk kompetens och ansvarar för leveranser i våra uppdrag. Ett arbete som utförs i nära samarbete med både interna och externa projektmedlemmar. Du ansvarar för de tekniska systemlösningarna och säkerställer att de blir korrekt redovisade. Beroende på uppdragens storlek arbetar du självständigt eller leder konstruktörer.

Du erbjuds en arbetsplats där nytänkande  och ett  affärsmässigt driv lever i symbios med en härlig, glad och familjär anda. Korta beslutsvägar, gott samarbete och stort utrymme för personlig utveckling sammanfattar vår grupp och riktningen framåt på Rejlers!

 

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig som har en bred teknisk kompetens inom brandlarm, utrymningslarm, passerkontrollsystem, inbrottslarm, kameraövervakning och datanät. Du har ca 5 års erfarenhet av att projektera dessa system och du behärskar CAD. Har du tidigare erfarenhet av Revit är det meriterande men inget krav. Råkar det vara så att du dessutom har tidigare erfarenhet av konsultbranschen ser vi det som mycket positivt! Idag jobbar du troligtvis som junior handläggare och är nu redo för att växa i rollen.

Som ”Rejlare” vill du ha roligt när du jobbar och du andas nyfikenhet och driv. Du är stolt över din kompetens och samtidigt ödmjuk inför andra människor. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör, samtidigt som du har en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet. Vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö.

Då flera av våra kunduppdrag inom detta verksamhetsområde är säkerhetsklassade vill vi att du som söker har ett blankt belastningsregister.

Vår resa har bara börjat, välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här