Handläggare dörrfunktioner lås och beslag

Vill du vara med och utveckla byggbranschen?! Vi på Rejlers fortsätter nu vår satsning på att lösa de problem som ofta uppstår kring dörrar. Hos oss på Rejlers kommer du till en stimulerande och nytänkande miljö och får vara med och utveckla vårt affärsområde Buildings. Till vårt glada gäng i Göteborg söker vi nu en handläggare som vill vara med på vår spännande resa inom området dörrfunktioner, lås och beslag. För rätt person kan utvecklingskurvan stiga snabbt! Välkommen med din ansökan – tillsammans ska vi skapa magi!

OM TJÄNSTEN

Livet som konsult bjuder på variation och en spännande kundflora! Vi arbetar med intressanta uppdrag för om- och nybyggnadsprojekt åt uppdragsgivare med varierande verksamheter. Just nu har vi flera stora och intressanta uppdrag med krävande dörrmiljöer som kan vara utmanande för rätt person! Vi är med från tidiga utredningsskeden och följer projekten genom projektering och utförande, från ax till limpa. Arbetsuppgifterna delas in i områdena dörrfunktionssamordning och projektering.

I dörrfunktionssamordningen utreder du och samordnar alla de krav som ställs på respektive dörr. Vårt mål är att varje enskild dörrmiljö ska ha just de funktioner som krävs för att möta dess specifika behov. I gott samarbete med kunden och övriga konsulter säkerställer du att lösningen samordnas på ett skickligt sätt mellan berörda parter.

Projekteringsarbetet innebär att du upprättar handlingar avsedda för upphandling och installation av lås- och beslagsprodukter till dörrar, portar, fönster och dylikt. Arbetet utförs i nära samarbete med arkitekt och övriga berörda projektörerAtt arbeta som konsult hos oss på Rejlers innebär att du ansvarar för leveranser i våra uppdrag. Du tillför teknisk kompetens i våra projekt, samt deltar i interna och externa möten. Du erbjuds en nytänkande arbetsplats med ett affärsmässigt driv i symbios med en härlig, glad och familjär anda. Korta beslutsvägar, gott samarbete och stort utrymme för personlig utveckling sammanfattar vår grupp och riktningen framåt på Rejlers!

 

ÄR DU DEN VI SÖKER?                                                                                                                 

Vi söker dig som som har en bred och djup specialist-kompetens inom lås- och beslagsprodukter, samt har erfarenhet av projektering. Vidare besitter du goda kunskaper i Stöldskydds-föreningens normer för mekaniskt inbrottsskydd och där till kopplade normer och standarder. Har du även kunskaper inom inbrottslarm och passerkontrollsystem är det meriterande. Du har kännedom om Boverkets byggreglers krav på utrymning, brandskydd och tillgänglighet. Råkar du ha ett mästarbrev i bagaget är det lite av grädden på moset!

Som ”Rejlare” vill du ha roligt när du jobbar och du andas nyfikenhet och driv. Du är stolt över din kompetens och samtidigt ödmjuk inför andra människor! Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör, samtidigt som du har en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet. Här finns möjligheter utöver det vanliga. Vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Vi ser detta som ett expansivt område där rätt person snabbt kan växa till rollen som uppdragsledare och huvudsakligen arbeta med dörrfunktionssamordning, samt att leda konstruktörer som utför projekteringen.

Då flera av våra kunduppdrag inom detta verksamhetsområde är säkerhetsklassade vill vi att du som söker har  ett blankt belastningsregister.

Vår resa har bara börjat, välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här