Industrikonsulter

Är du redo för en ny utmaning? Vi etablerar nu en ny Industry-grupp i Växjö och till denna satsning söker vi ingenjörer inom process, mekanik och automation. Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och nystartkänsla – vill du vara med på vår resa? Välkommen till Rejlers – Home of the learning minds.

Läs vidare och ansök redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-08-31

OM TJÄNSTEN

Rejlers expanderar och det här är din chans att kliva ombord på en fantastiskt spännande utvecklingsresa. Vår nationella industridivision representeras av ca 300 superhjältar (ja, så ser vi på våra medarbetare!) från norr till söder, fördelat på 7 större regionala affärsområden. Vår expertis ligger inom mekanik, el/automation och process/anläggning och vi arbetar med flera av de ledande aktörerna inom traditionell industri.

Vi etablerar nu en ny Industry-grupp i Växjö för att ytterligare stärka vår position i Sydöst-regionen ingenjörer inom process, mekanik och automation. Rejlers är grundat i Växjö och har därför en lång och fin tradition på orten. På vårt fina kontor i Växjö arbetar idag ca 50 medarbetare.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker ett brett fält av talanger inom process, mekanik och automation! Är du nyfiken och vill veta mer om Rejlers och våra superpowers (det andra kallar kärnvärden) får du gärna skicka in en ansökan nedan.

Vi behöver dig som har ett stort intresse för att hitta nya affärer och utveckla befintliga kundrelationer. På Rejlers arbetar vi alla för att utveckla våra kunder! Att du vill bidra till att bygga upp vår nya laguppställning med oss ser vi som en självklarhet.  

Precis som vi, gillar du att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet. Du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.

Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Vi på Rejlers önskar en fantastisk sommar. Vår respons gällande din ansökan kan komma att dröja lite längre nu i semestertider, men vi lovar att återkomma så snart vi kan.

Vår resa har bara börjat. Nu satsar vi framåt-för dig, våra kunder och samhället! #growrejlers

 BOLAGSBESKRIVNING

Ansök här