Ingenjörer inom Maskinsäkerhet och CE-märkning

Nyfiken på vår nysatsning i syd?  Vårt kontor i Helsingborg är under uppbyggnad och här söker vi flera erfarna ingenjörer inom maskinsäkerhet som vill vara med och sätta agendan för Rejlers maskinsäkerhetssatsning i södra Sverige!

Läs vidare och ansök redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-08-16

OM TJÄNSTEN

Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt. Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och nystartskänsla- Vill du hänga med på vår resa?

Vår industrigruppering representeras nationellt av ca 300 kollegor från norr till söder, fördelat på 7 större affärsområden. Vår expertis ligger inom mekanik, el/automation och process/anläggning och vi arbetar med flera av de ledande aktörerna inom traditionell industri i regionen.

Dina potentiella, framtida kollegor inom Rejlers har också en stark expertis gällande maskinsäkerhet och CE-märkning, så här finns några riktigt vassa sparringpartners. Samarbete och kunskapsdelning skapar framgång, inte sant?!

Som konsult inom Maskinsäkerhet och CE-märkning kommer du att arbeta med rådgivning och vägledning i maskinsäkerhetsfrågor. Du kommer att utföra analyser av maskiner samt teknisk dokumentation hos våra kunder. Förekommande arbetsmoment är bl.a. att genomföra projekt inom maskinsäkerhet, från riskbedömning, dokumentation till idrifttagning och CE-märkning av maskinsystem/processutrustning. Du samarbetar med våra kollegor i Kristianstad och Malmö

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Till vårt Industry-team söker vi dig som har en teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande som har byggt på din kunskapsportfölj med arbetslivserfarenhet av maskinsäkerhet och CE-märkning. Du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.
Du är lyhörd och nyfiken vilket gör att du snabbt tar till dig ny kunskap. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av säkra styrsystem, verifiering och validering enligt SS-EN ISO 13849, samt av programvaror som PAScal, Sistema.
Är du dessutom certifierad maskinsäkerhetsspecialist så får vi lite extra puls!

Vi behöver dig som har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. B körkort är också ett krav då våra kunder finns i hela södra Sverige.

Har du vidare ett brett socialt nätverk och trivs med problemlösning och variation så tror vi att du kommer att uppskatta en konsultroll hos oss!

Precis som vi, gillar du att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet. Vår resa har bara börjat. Nu satsar vi framåt-för dig, våra kunder och samhället!

Vi på Rejlers önskar en fantastisk sommar. Vår respons gällande din ansökan kan komma att dröja lite längre än annars nu i semestertider, men vi lovar att återkomma så snart vi kan

Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här