Ingenjörer inom Maskinsäkerhet och CE-märkning

Vill du arbeta hos ett av nordens största teknikkonsultbolag och vara med på en spännande förändringsresa? Söker du en roll där du får utlopp för ditt tekniska intresse samtidigt som du har många kontaktytor både internt och externt?Till våra kontor i Oskarshamn söker vi nu erfarna Ingenjörer inom Maskinsäkerhet och CE-märkning

Läs vidare och ansök redan idag. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-08-31

OM TJÄNSTEN

Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt. Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och nystartskänsla- Vill du hänga med på vår resa?

Vår industrigruppering representeras nationellt av ca 300 kollegor från norr till söder, fördelat på 7 större affärsområden. Vår expertis ligger inom mekanik, el/automation och process/anläggning, maskinsäkerhet och CE-märkning och vi arbetar med flera av de ledande aktörerna inom traditionell industri i regionen.

Som konsult inom Maskinsäkerhet och CE-märkning ingår du i ett team av härliga kollegor som besitter både kompetens, bred erfarenhet och mycket humor.
Vi genomför projekt inom maskinsäkerhet, från riskbedömning, dokumentation till idrifttagning och CE-märkning av maskinsystem/processutrustning.

I din konsultroll kommer du att arbeta med rådgivning och vägledning i maskinsäkerhetsfrågor.
Du kommer att utföra analyser av maskiner samt teknisk dokumentation hos våra kunder.

Hos oss blir du en del av en öppen och välkomnande atmosfär samtidigt som du arbetar i en framtidsinriktad verksamhet med starkt förändringsfokus. Rejlers värnar om sina anställda och engagerar sig för att skapa ett så bra arbetsklimat som möjligt för att du som anställd ska trivas och utvecklas. 

Rejlers växer och nu har du chansen att vara med på vår fantastiskt spännande utvecklingsresa!

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Till vårt Industry-team med Business Unit Manager Johan Wramsjö i spetsen söker vi dig som har en teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande. Vidare har du byggt på din kunskapsportfölj med arbetslivserfarenhet av maskinsäkerhet och CE-märkning.
För att trivas i rollen är du självgående och uppskattar både att arbeta enskilt och i grupp. Precis som vi, är du lyhörd och nyfiken vilket gör att du snabbt tar till dig ny kunskap. Samarbete och kunskapsdelning skapar framgång, inte sant?!

Vi söker dig som arbetar på ett affärsmässigt sätt och sätter kunder i fokus. Du har ett helhetsperspektiv och en förmåga till att se möjligheter. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö.

Vi ser det som starkt meriterande om du har erfarenhet av säkra styrsystem, verifiering och validering enligt SS-EN ISO 13849 samt av programvaror som PAScal, Sistema . Är du dessutom certifierad maskinsäkerhetsspecialist är det ett extra plus. Vi behöver dig som behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har B körkort då våra kunder finns på ett flertal orter!

Vår resa har bara börjat. Nu satsar vi framåt-för dig, våra kunder och samhället!

Vi på Rejlers önskar en fantastisk sommar. Vår respons gällande din ansökan kan komma att dröja lite längre än annars nu i semestertider, men vi lovar att återkomma så snart vi kan 

Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här