Installationssamordnare

Vi är inne på en fantastisk förändringsresa och söker nu förstärkning till vårat vassa team inom Buildings i Göteborg! Vill du arbeta med projekt som verkligen gör skillnad? På Rejlers får du möjligheten att jobba med spännande och roliga projekt i en kreativ miljö där teknik och affärer står på den dagliga agendan. De ansvariga, Business unit manager, beskriver sina grupper så här: ”När vi går till kontoret vet vi att man alltid kan räkna med att kollegorna ställer upp och delar med sig av sin kompetens, humor och omtanke.” Är du också en stark lagspelare som stimuleras av att dela med dig av DIN kompetens och trivs i en lärande miljö kan du vara vår nästa stjärna!

Läs vidare och ansök redan idag!

 

OM TJÄNSTEN

Rejlers växer och vi ser en stor potential i Göteborgsregionen där det byggs mycket och kommer att göra många år framöver. Här får du möjligheten att vara med på en flygande start tillsammans med vår nya grupp inom Byggprojektledning. Vi satsar stort och kompletterar nu med Installationssamordnare.

Vi erbjuder dig ett arbete med spännande kunder och utvecklande uppdrag i team. Vi har stort förtroende från våra kunder för vårat sätt att genomföra uppdrag vilket genererar spännande och roliga arbetsmöjligheter. Just nu medverkar vi i Sveriges största nöjespark Lisebergs jubileumssatsning vilket kommer att resultera i ett hotell och nordens största badhus!

Du kommer ingå i ett team om 8 superingenjörer i Göteborg där du jobbar nära byggprojektledare, projekteringsledare och besiktningsmän. Som Installationssamordnare kommer du att driva projekt inom nybyggnation och ombyggnation, där arbetsuppgifterna innefattar allt från att medverka under tidiga projektfaser till att samordna installationerna under byggtiden. Du ansvarar för att lämna offerter, upprätta budget och tidsplan samt driva och följa upp projekten både tekniskt och ekonomiskt.

 

ÄR DU DEN VI SÖKER?

I vårt Buildings team i Göteborg är en gemensam framgångsfaktor ett stort hjärta för uppgiften och teamet. Räcker du upp handen på det och vill komma in med  engagemang och en stor portion prestigelöshet kan du mycket väl vara våran nästa stjärna! Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet  från bygg- och installationsområdet. Idag arbetar du som konsult alternativt entreprenör och det är meriterande med erfarenhet från samordnad provning, projekteringsledning eller besiktning. Har du dessutom egna kunder inom branschen slår vi några extra frivolter! Vi ser det som viktigt att du kan lyfta blicken och se helheten, är strukturerad och trivs i mötet med andra människor såväl kunder som kollegor.#px#

I och med vår nya vision Home of the learning minds – söker vi dig som med glädje delar med dig av din kompetens och är nyfiken på att lära nytt.  

 

Välkommen till Rejlers! #growrejlers #homeofthelearningminds

 


BOLAGSBESKRIVNING

 

 

 

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur på vår hemsida. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här