IT- och Verksamhetsarkitekt Sverige

Är du en IT- och verksamhetsarkitekt med en pedagogisk ådra? Triggas du av förändringsresor och att vara en del i en lärande organisation? Vi söker dig som vill driva förändringsarbete och bli en nyckelspelare i arbetet med att utveckla en verksamhet i toppklass! 

Som Mats Rehnqvist, CIO och rekryterande chef på Rejlers uttrycker det – ”Vi söker helt enkelt en stjärna som vågar bryta ny mark på Rejlers fortsatta digitaliseringsresa”.

Är du vår nästa IT – och verksamhetsarkitekt i Växjö/Stockholm? Läs vidare nedan och ansök redan idag – tillsammans ska vi skapa magi! Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

OM TJÄNSTEN

Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt. Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och nystartskänsla - vill du hänga med på vår resa?

Som IT- och verksamhetsarkitekt hjälper du verksamheten att möta nya omvärldskrav, såväl interna som externa. Du säkerställer sambandet mellan informationsflödena och verksamhetens processer samt att information och processer är organiserade ur affärsverksamhetens perspektiv. Du har den viktiga och kreativa uppgiften att kontinuerligt utveckla strategier för hur IT-systemen inom Rejlers ska användas och förädlas. Med en förmåga att ha ett helikopterperspektiv och en helhetssyn ansvarar du över organisationens IT-struktur, med andra ord är du länken mellan tekniken och användarna. Med ett starkt driv agerar du projekt- och verksamhetsutvecklingsledare inom ramen för specifika uppdragsbudgetar, såväl internt samt externt.

Du blir en viktig spelare i ett härligt och positivt gäng med 100% fokus på förändring och strävan att ständigt bli bättre och utvecklas. Du ingår i organisationen IT Business Partner som finns på ett flertal orter i Sverige. Du får bidra till att driva Rejlers IT Business Partner in i framtiden tillsammans med medarbetare som präglas av hjälpsamhet, prestigelöshet, leveransfokus samt ett stort engagemang för sina uppgifter. Visste du att Rejlers ämnar bli ”Home of the learning minds”?! Vi ska ta lärandet till en helt ny nivå och behöver första klassens arkitekt på vår resa.

 

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Du har sannolikt minst fem års erfarenhet av liknande roller där du med framgång har skapat goda resultat, du kommer med fördel från konsultbranschen och vet hur denna affär bedrivs. Du har en utbildningsbakgrund som systemvetare, civilingenjör/civilekonom med datainriktning i bagaget. Du kan på ett skickligt och enkelt sätt beskriva, modellera, visualisera och analysera komplexa strukturer, skeenden och samband. Med andra ord ser vi gärna att du är lite av en naturlig pedagog, det komplexa blir enkelt när du beskriver det. Vi söker dig som behärskar att lyfta blicken och se på organisationen i stort och säkerställa att saker görs rätt och att rätt saker utförs.

Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Vi på Rejlers önskar en fantastisk sommar. Vår respons gällande din ansökan kan komma att dröja lite längre än annars nu i semestertider, men vi lovar att återkomma så snart vi kan.


Välkommen till Rejlers! Home of the learning minds!  #growrejlers

 

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här