Järnvägskonsulter

Redo för en ny utmaning? Vi på Rejlers söker nu Järnvägskonsulter till vår gruppering inom Rail i Göteborg.Vill du med på vår resa? Välkommen till Rejlers – Home of the learning minds.

Läs vidare nedan och ansök redan idag! Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-11-26 (notera i din ansökan vilken roll som intresserar just dig)

OM TJÄNSTEN

Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt.
Vår nationella järnvägsorganisation Rail är i ständig utveckling och siktet är nu inställt på Göteborgsregionen. Västkusten är utpekat tillväxtområde där Rejlers kommer satsa hårt de kommande åren.
Inom Rail arbetar vi med samtliga skeden i järnvägsuppdragen. Utredning, projektering och produktionsgenomförandet. Detta innefattar bland annat utredningar, projektering av bygghandlingar, säkerhetsgranskning, framtagande av förvaltningsdata samt byggledning och besiktning. Vi arbetar även med säkerhetsstyrning och godkännandeprocessen.

Vår största kund idag är Trafikverket och våra uppdrag utförs oftast mot deras anläggningar. Vi arbetar även mot entreprenörer och andra spårägare som vi vill utvecklas mer med.

Du erbjuds en ansvarsfull och utvecklande roll i ett expansivt företag. Vi söker dig som med erfarenhet, nyfikenhet och engagemang vill vara en del av vår verksamhet och vår förändringsresa.

För att kunna hantera allt fler och allt mer komplexa uppdrag behöver vi förstärka med ett brett fält av järnvägskonsulter:

  • Uppdragsledare
  • Projektledare
  • Banprojektörer
  • Elprojektörer (Ktl-Lsp)
  • Signalprojektörer
  • Teleprojektöre
  • Kanalisationsprojektörer
  • Markprojektörer
  • Geotekniker

Vi erbjuder en öppen och välkomnande atmosfär samtidigt som du arbetar i en framtidsinriktad verksamhet med starkt förändringsfokus.
Rejlers värnar om sina anställda och engagerar sig för att skapa ett så bra arbetsklimat som möjligt för att du som anställd ska trivas och utvecklas. 

Som ett av Nordens största teknikkonsultbolag har vi höga ambitioner och söker dig som vill vara med på vår resa framåt.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi behöver dig som har minst har 2-3 års arbetslivserfarenhet av järnvägsprojekt och vill vara en del av vår verksamhet inom ovanstående tekniska områden.

Som person känner du igen dig i adjektiv som tydlig, affärsmässig, stabil och ödmjuk. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö, präglat av samarbete och arbetsglädje. Du behärskar svenska i tal och skrift. Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

 

Välkommen till Rejlers! #growrejlers#homeofthelearningminds

BOLAGSBESKRIVNING 

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur på vår hemsida. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här