Juniora Automationsingenjörer

Har du ett starkt intresse för teknik och en passion för att effektivisera och hitta lösningar på problem? Är du i början av din karriär och redo att testa dina vingar som Junior Automationsingenjör? Till vårt kontor i Älvsjö och vår nysatsning i Södertälje söker vi nu Juniora Automationsingenjörer

Läs vidare och ansök redan idag. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-08-16

OM TJÄNSTEN

Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt.
Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och nystartskänsla- vill du hänga med på vår resa? 
 
Vår industri-division representeras nationellt av ca 300 kollegor från norr till söder, fördelat på 7 större affärsområden.
Vi har vår expertis inom el/automation, mekanik och process/anläggning och vi arbetar med flera av de ledande aktörerna inom traditionell industri i regionen. 

I din konsultroll som junior automationsingenjör kommer du att jobba i våra kunders projekt med att skapa tekniska lösningar och system, där vi finns med hela vägen från planering, konceptutformning och analys till projektledning, konstruktion, implementering, till driftsättning och underhåll.

Vi bedriver även ett innovations- och utvecklingsarbete för att hjälpa kunder att ta fram nya produkter och system.

Dina närmaste sparringpartners är några av de vassaste konsulterna inom industrisektorn som stöttar dig på vägen mot att bli en ”flygfärdig” konsult, redo att pröva dina vingar till fullo. 
Hos oss får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken, bidra med din expertis i gruppen och lära av dina kollegor, samtidigt som du utvecklar kundspecifika lösningar.

Rejlers växer och det här är din chans att kliva ombord på en fantastiskt spännande utvecklingsresa!

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Till vårt Industry-team behöver vi dig som har teknisk utbildning på högskolenivå, yrkeshögskola eller motsvarande. Du är lyhörd och nyfiken vilket gör att du snabbt tar till dig ny kunskap.
Du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.
Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö.

Du är lite utav en ”tekniknörd” (vi älskar tekniknördar!) och har ett stort intresse för att automatisera och effektivisera processer.
Vi ser det som meriterande om du har arbetat med programmering av PLC/HMI/SCADA/DCS-system.
B körkort är också bra att ha då våra kunder finns i hela Stockholmsområdet!

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.
Nu satsar vi framåt - för dig, våra kunder och samhället!

Vi på Rejlers önskar en fantastisk sommar. Vår respons gällande din ansökan kan komma att dröja lite längre än annars nu i semestertider, men vi lovar att återkomma så snart vi kan

Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här