Junior Automationsingenjör med elkonstruktionserfarenhet

Vi är inne på en fantastisk förändringsresa och söker nu förstärkning till vår fortsatta satsning i MalmöÄr du i början av din karriär och redo att testa dina vingar som Junior konsult inom Industriell automation/elkonstruktion? Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och vårt nya kontor i ”The Edge”, Hyllie, som blir inflyttningsklart vid årsskiftet- vill du hänga med på vår resa?  

Välkommen till Rejlers – Home of the learning minds

OM TJÄNSTEN 
 
Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt. 
 
Vår industrigruppering består nationellt av ca 350 medarbetare från norr till söder, fördelat på 7 regioner. Vår expertis ligger inom mekanik, el/automation samt process/anläggning och vi arbetar med flera av de ledande aktörerna inom traditionell industri i regionen. 
 
I rollen som junior konsult ingår du i vårt Industry-team SYD som representeras av 30 härliga kollegor med bred kompetens, erfarenhet och mycket humor. Dina kollegor stöttar dig på vägen mot att bli en ”flygfärdig” konsult, redo att pröva dina vingar till fullo. 
 
Som konsult hos oss jobbar du i våra kunders projekt med att skapa tekniska lösningar och system.  
Vi finns med hela vägen från planering, konceptutformning och analys till projektledning, konstruktion, implementering, driftsättning och underhåll. Vi bedriver även ett innovations- och utvecklingsarbete för att hjälpa kunder att ta fram nya produkter och system. 
din konsultroll blir du vår nästa lagspelare där dina arbetsuppgifter kan handla om:   

 • Elkonstruktion, dokumentation för nya och befintliga anläggningar
 • Digitalisering av befintlig eldokumentation
 • Dokumentation avbef. Anläggningar 
 • Programmering PLC/HMI/Scada
 • Felsökning
 • Idrifttagning
 • Medverka vid Förstudier
 • Resursförstärkning

Dina potentiella, framtida kollegor inom Rejlers har också en stark expertis gällande maskinsäkerhet och CE-märkning, så här finns några riktigt vassa sparringpartners. Samarbete och kunskapsdelning skapar framgång, inte sant?! 

Vi erbjuder en öppen och välkomnande atmosfär samtidigt som du arbetar i en framtidsinriktad verksamhet med starkt förändringsfokus. Rejlers värnar om sina anställda och engagerar sig för att skapa ett så bra arbetsklimat som möjligt för att du som anställd ska trivas och utvecklas.  

Framtiden kommer för alla. Det bästa stället att möta den på, är i företaget där man ständigt lär sig: Rejlers  Home of the learning minds! 

ÄR DU DEN VI SÖKER? 
 
Vi söker dig med en teknisk utbildning från högskola eller motsvarande. 
För att matcha våra behov idag krävs det att du har minst 2 års erfarenhet av liknande arbete och att du har praktisk erfarenhet av industriella elanläggningar och styrsystem. 

Du behöver vara bekant med något eller några av de vanligast förekommande Ingenjörsverktygen inom industriell el/automation. 
Vid konstruktion och dokumentation styrs vi ofta av vilka system våra kunder använder. Exempel på förekommande CAD-mjukvara är AutoCadElprocad, E-Plan, Cadett Elsa m.fl. 
Vanligen förekommande styrsystem är Siemens, Mitsubishi, Schneider, Allen Bradley, Kentima, Beijer m.fl.  

Vi lägger stor vikt vid dina tidigare erfarenheter. Som Junior förväntas du givetvis inte vara expert men tjänsten kräver god förståelse och erfarenhet av både el-dokumentation och styrsystem.  
 
Utöver ovanstående är följande extra meriterande: 

 • Kunskap/erfarenhet av maskinsäkerhet, säkerhetskretsar, validering mm.
 • Kunskap/erfarenhet avlivsmedel och medicinskindustri 
 • Kunskap/erfarenhet av pneumatik
 • Erfarenhet av kapslad elutrustning(MCC, Automatikskåp mm) 
 • Erfarenhet som industrielektriker/tekniker

I vårt team behöver vi dig som vill jobba nära våra beställare där våra uppdrag även utförs ute på plats hos våra kunder och i deras organisation. B-körkort erfordras då våra kunder finns i hela regionen. 

Har du vidare ett brett socialt nätverk och trivs med problemlösning och variation så tror vi att du kommer att uppskatta en konsultroll hos oss! 

Precis som vi, gillar du att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet. Du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid. 
 
Vår resa har bara börjat. Nu satsar vi framåt-för dig, våra kunder och samhället! #Px##growrejlers#Homeofthelearningminds 
 
BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur på vår hemsida. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här