Junior elkonstruktör

Nu etablerar vi Rejlers Södertälje!Vi är inne på en fantastisk förändringsresa och söker nu förstärkning till vår fortsatta satsning. Snart flyttar vi in i vårt nya kontor i centrala Södertälje och söker fler Juniora elkonstruktörer som vill utvecklas i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur tillsammans med oss!

Välkommen till Rejlers – Home of the learning minds.

OM TJÄNSTEN

Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt. Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och nystartkänsla- vill du hänga med på vår resa?

Vår industrigruppering består nationellt av ca 350 superhjältar (ja, så ser vi på våra medarbetare!) från norr till söder, fördelat på 7 regioner. Vår expertis ligger inom mekanik, el/automation och process/anläggning och vi arbetar med flera av de ledande aktörerna inom traditionell industri i regionen.

Dina potentiella kollegor är vassa konsulter inom industry som besitter både kompetens, erfarenhet och mycket humor. Dina kollegor stöttar dig på vägen mot att bli en ”flygfärdig” konsult, redo att pröva dina vingar till fullo.

I din konsultroll kommer du att jobba hos våra kunder, i deras projekt med att skapa tekniska lösningar och system, där vi finns med hela vägen från planering, konceptutformning och analys till projektledning, konstruktion, implementering, till driftsättning och underhåll. Vi bedriver även ett innovations- och utvecklingsarbete för att hjälpa kunder att ta fram nya produkter och system.

Vi erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. 

Vår viktigaste förmåga på Rejlers är att ständigt kunna lära oss. Och vår värdefullaste tillgång är medarbetarnas lärande mindset. Med en lärande grundattityd älskar vi utmaningar. Vi välkomnar de mest komplexa frågeställningar och hanterar dem på ett sätt som tillför nya perspektiv åt våra kunder.

Rejlers växer och nu har du chansen att vara med på en fantastiskt spännande utvecklingsresa!
Framtiden kommer för alla. Det bästa stället att möta den på, är i företaget där man ständigt lär sig: Rejlers - Home of the learning minds!

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig med en teknisk utbildning från högskola, KY-utbildning eller motsvarande. För att trivas i rollen är du självgående och uppskattar både att arbeta enskilt och i grupp. Du är lyhörd och nyfiken vilket gör att du snabbt tar till dig ny kunskap.

Du skulle förmodligen beskriva dig själv som lite utav en ”tekniknörd” (vi älskar tekniknördar!) och har säkert ett eller annat teknikrelaterat hobbyprojekt som du pysslar med på din fritid. Ett genuint teknikintresse med andra ord!

Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av Auto-CAD, Eplan eller Elprocad och byggt på din kunskapsportfölj att ta fram elkonstruktionslösningar för apparatskåp mm, gärna som konsult.

Har du vidare ett brett socialt nätverk och trivs med problemlösning och variation så tror vi att du kommer att uppskatta en konsultroll hos oss! B körkort är också bra att ha då våra kunder finns i hela Stockholmsområdet.

Precis som vi, gillar du att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet. Du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.

Vår resa har bara börjat. Nu satsar vi framåt-för dig, våra kunder och samhället! #growrejlers#homeofthelearningminds#px#

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur på vår hemsida. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här