Junior Elkraftsprojektör

Har du ett starkt intresse för teknik och en strävan efter att få vara med och skapa hållbara lösningar för framtiden? Är du i början av din karriär och redo att testa dina vingar inom energiförsörjning och energidistribution? Om du räcker upp handen på ovanstående kan du mycket väl vara en av dem vi söker!

OM TJÄNSTEN

Vi har vårt ursprung inom just elkraft där vi i dagsläget sitter i ”förarsätet” gällande teknisk utveckling och innovation. Vi växer och det här är din chans att kliva ombord på en fantastiskt spännande utvecklingsresa!

Som junior elkraftsprojektör kommer du arbeta med projektering och stöttning av uppdrag, och ingår i vår Energy-gruppering som representeras av 165 superingenjörer runtom i landet. Du samarbetar närmast med 12 härliga kollegor på våra kontor i Gävle, Borlänge och Bollnäs, som tillsammans med dig skapar magi!

Dina närmaste sparringpartners är några av de vassaste konsulterna inom energisektorn som stöttar dig på vägen mot att bli en ”flygfärdig” konsult, redo att pröva dina vingar till fullo.

Som konsult hos oss erbjuds du en varierad och spännande kundflora! Vi arbetar med några av de större aktörerna på energisidan med spännande projekt inom stam-, region- och lokalnät, men även inom kompetenser som vindkraft, vattenkraft, kraftvärme och solkraft. Vi erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan, från produktion via distribution till förbrukning, där vi på Rejlers är med och utvecklar morgondagens energilösningar!

ÄR DU DEN VI SÖKER?

En bra saga kräver alla sorters hjältar. Till vårt team, med Jimmy Norberg i spetsen, söker vi dig som är i början av karriären och har en teknisk eftergymnasial utbildning inom el eller elkraft. Har du bekantat dig med t.ex. Autocad eller liknande får vi lite extra puls!

Trivs du med problemlösning och variation så tror vi att du kommer att uppskatta en konsultroll hos oss. Tillsammans sätter vi alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen, och ser till att ha riktigt kul på vägen dit!
Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. En förmåga att arbeta i lag och att skapa relationer, både internt och externt, är något vi värdesätter högt.

Hos oss på Rejlers finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Nu satsar vi framåt - för dig, våra kunder och samhället! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här