Junior Konstruktör och Provare inom Transformatorstationer

Har du ett starkt intresse för teknik och en strävan efter att få vara med och skapa hållbara lösningar för framtiden? Är du i början av din karriär och redo att testa dina vingar inom energiförsörjning och energidistribution? Om du räcker upp handen på ovanstående kan du mycket väl vara en av dem vi söker!

Läs vidare och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN

Rejlers växer och det här är din chans att kliva ombord på en fantastiskt spännande utvecklingsresa på vårt kontor i Växjö!

Som Junior elkraftskonstruktör och provare inom transformatorstationer ingår du i vår Energy-gruppering som representeras av 22 superingenjörer här i Växjö, Kalmar, Jönköping och Göteborg med en tydlig målsättning om att växa. Vill du vara med?!

Vi arbetar med några av de större aktörerna på energisidan med spännande projekt inom stam-, region- och lokalnät, men även inom kompetenser som vindkraft, vattenkraft, kraftvärme och solkraft. Vi erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan, från produktion via distribution till förbrukning, där vi på Rejlers är med och utvecklar morgondagens energilösningar!

I din roll blir du vår nästa lagspelare i teamet ute hos kund för att utvecklas inom provning, och på hemmaplan i våra egna lokaler sitter du inhouse och arbetar med konstruktion av förekommande elsystem inom transformatorstationer 12 – 420 kV så som kontrollsystem, reläskyddsterminaler, ställverk och transformatorer.

Dina närmaste sparringpartners är några av de vassaste konsulterna inom energisektorn som stöttar dig på vägen mot att bli en ”flygfärdig” konsult, redo att pröva dina vingar till fullo.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

En bra saga kräver alla sorters hjältar. Till vårt team med Patrik Johansson i spetsen, söker vi dig med en högskoleutbildning alternativt en eftergymnasial utbildning inom el. Du har vana av Officevertyget och vi ser det som meriterande om du hunnit bekanta dig med Autocad samt provningsutrustningar som Freja, Omericon och sverker.

Precis som vi, är du en person som gillar att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande. Samarbete med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet och du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Nu satsar vi framåt-för dig, våra kunder och samhället!

Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här