Junior Mekanikkonstruktör

Får du, precis som vi, puls av att arbeta med uppdrag som verkligen gör skillnad? Vill du arbeta med projekt som andas innovation och utveckling? Rejlers växer och det här är din chans att kliva ombord på en fantastiskt spännande utvecklingsresa! Till vårt kontor i Linköping söker vi nu en Junior Mekanikkonstruktör

Läs vidare och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN

Som Junior Mekanikkonstruktör hos oss kommer du ingå i ett multidisciplinärt team bestående av kompetenser inom El & Automation, Process och Anläggning samt Mekanik. Totalt består vårt Linköpingskontor av 13 härliga kollegor inom divisionerna Telecom, Industry och Buildings som tillsammans med dig skapar magi. Industry-gruppen som denna tjänst tillhör består av 8 medarbetare. Samarbete och kunskapsdelning skapar framgång, inte sant?!
Du arbetar med några av de ledande bolagen inom process-, produktions- och verkstadsindustrin i regionen, där du spenderar största delen på plats hos våra kunder.

Som dina närmaste sparringpartners har du några av de vassaste konsulterna inom industrisektorn som stöttar dig på vägen mot att bli en ”flygfärdig” konsult, redo att pröva dina vingar till fullo. Livet som konsult bjuder på variation och en spännande kundflora! Du kommer arbeta i spännande projekt på plats ute hos kund, med några av de ledande bolagen inom process-, produktions- och verkstadsindustrin i regionen.

I rollen som Junior Mekanikkonstruktör kommer du arbeta med utveckling och kvalitetssäkring inom verktygskonstruktion, conveyorsystem/rullbanesystem, truckar, kranar i höglagersystem, maskinkonstruktioner, plåtutbredningar och fixturer.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

En bra saga kräver alla sorters hjältar. Till vårt team, med Johan Stråhlin i spetsen, söker vi dig som i grunden har en teknisk vidareutbildning t.ex. en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom maskinkonstruktion/maskinteknik, som du har byggt på med minst 2 års arbetslivserfarenhet inom mekanik. Du har bekantat dig med verktyg i 3D-CAD så som Catia V5, SolidWorks, NX eller Creo,

Har du vidare ett brett socialt nätverk och trivs med problemlösning och variation så tror vi att du kommer att uppskatta en konsultroll hos oss! Tillsammans sätter vi alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen.

Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. En förmåga att arbeta i lag och att skapa relationer, både internt och externt, är något vi värdesätter högt

I övrigt lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper som bör andas driv, affärsmässighet, nyfikenhet och framåtanda. Du har ett härligt ”go” och gillar att ha roligt på jobbet!

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Nu satsar vi framåt-för dig, våra kunder och samhället!

Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här