Junior Mekanikkonstruktör

Får du, precis som vi, puls av att arbeta med uppdrag som verkligen gör skillnad? Vill du arbeta med projekt som andas innovation och utveckling? Rejlers växer och det här är din chans att kliva ombord på en fantastiskt spännande utvecklingsresa! Till vårt kontor i Örnsköldsvik söker vi nu en Junior Mekanikkonstruktör

Läs vidare och ansök redan idag! Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

OM TJÄNSTEN

Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt. Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och nystartskänsla. - vill du hänga med på vår resa?

Vår industrigruppering består nationellt av ca 300 superhjältar (ja, så ser vi på våra medarbetare!) från norr till söder, fördelat på 7 större affärsområden. Vår expertis ligger inom mekanik, el/automation och process/anläggning och vi arbetar med flera av de ledande aktörerna inom traditionell industri i regionen.

Som Junior Mekanikkonstruktör hos oss kommer du ingå i ett multidisciplinärt team bestående av kompetenser inom El & Automation, Maskinsäkerhet och Mekanik. Totalt består vårt Örnsköldsvikskontor av divisionerna Telecom, Industry och Energy som tillsammans med dig skapar magi. Industry-gruppen som denna tjänst tillhör representeras av 10 medarbetare. Samarbete och kunskapsdelning skapar framgång, inte sant?!

Som dina närmaste sparringpartners har du några av de vassaste konsulterna inom industrisektorn som stöttar dig på vägen mot att bli en ”flygfärdig” konsult, redo att pröva dina vingar till fullo.

I rollen som Junior Mekanikkonstruktör kommer du arbeta med produktutveckling, utveckling och kvalitetssäkring inom verktygskonstruktion, maskinkonstruktioner, plåtutbredningar och fixturer. Du spenderar din tid delvis på plats hos våra kunder och delvis inne på vårt kontor i centrala Örnsköldsvik. Är du dessutom nyfiken på att lära dig mer om maskinsäkerhet har vi vår expertis även här.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

En bra saga kräver alla sorters hjältar. Till vårt team söker vi dig som i grunden har en teknisk vidareutbildning, t.ex. en högskoleutbildning inom maskinkonstruktion/maskinteknik, och är i början av din karriär. Har du bekantat dig med verktyg i 3D-CAD så som Catia, Solidworks eller Inventor får vi lite extra puls!

Har du vidare ett brett socialt nätverk och trivs med problemlösning och variation tror vi att du kommer att uppskatta en konsultroll hos oss! Tillsammans sätter vi alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen.

Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. En förmåga att arbeta i lag och att skapa relationer, både internt och externt, är något vi värdesätter högt.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.
Nu satsar vi framåt. För dig, för våra kunder och för samhället!

Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här