Junior Mekanikkonstruktör

Får du, precis som vi, puls av att arbeta med uppdrag som verkligen gör skillnad? Vill du arbeta med projekt som andas innovation och utveckling? Rejlers växer och det här är din chans att kliva ombord på en fantastiskt spännande utvecklingsresa! Till vårt kontor i Linköping söker vi nu en Junior Mekanikkonstruktör

Läs vidare och ansök redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-08-16

OM TJÄNSTEN

Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt.  Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och nystartskänsla- vill du hänga med på vår resa? 

Vår nationella industrigruppering representeras av ca 300 kollegor från norr till söder, fördelat på 7 större affärsområden. Vår expertis ligger inom el/automation, mekanik och process/anläggning och vi arbetar med flera av de ledande aktörerna inom traditionell industri i regionen. 

Totalt består vårt Linköpingskontor av 13 härliga kollegor inom divisionerna Telecom, Industry och Buildings som tillsammans med dig skapar magi. Industry-gruppen som denna tjänst tillhör består av 8 medarbetare. Samarbete och kunskapsdelning skapar framgång, inte sant?!

Som dina närmaste sparringpartners har du några av de vassaste konsulterna inom industrisektorn som stöttar dig på vägen mot att bli en ”flygfärdig” konsult, redo att pröva dina vingar till fullo. Livet som konsult bjuder på variation och en spännande kundflora! Du kommer arbeta i spännande projekt på plats ute hos kund, med några av de ledande bolagen inom process-, produktions- och verkstadsindustrin i regionen.

I rollen som Junior Mekanikkonstruktör kommer du arbeta med utveckling och kvalitetssäkring inom verktygskonstruktion, conveyorsystem/rullbanesystem, truckar, kranar i höglagersystem, maskinkonstruktioner, plåtutbredningar och fixturer.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

En bra saga kräver alla sorters hjältar. Till vårt team, med Johan Stråhlin i spetsen, söker vi dig som i grunden har en teknisk vidareutbildning t.ex. en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom maskinkonstruktion/maskinteknik, som du har byggt på med minst 2 års arbetslivserfarenhet inom mekanik. Du har bekantat dig med verktyg i 3D-CAD så som Catia V5, SolidWorks, NX eller Creo,

Har du vidare ett brett socialt nätverk och trivs med problemlösning och variation så tror vi att du kommer att uppskatta en konsultroll hos oss! Tillsammans sätter vi alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen.

Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. En förmåga att arbeta i lag och att skapa relationer, både internt och externt, är något vi värdesätter högt

I övrigt lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper som bör andas driv, affärsmässighet, nyfikenhet och framåtanda. Du har ett härligt ”go” och gillar att ha roligt på jobbet!

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Nu satsar vi framåt-för dig, våra kunder och samhället!

Vi på Rejlers önskar en fantastisk sommar. Vår respons gällande din ansökan kan komma att dröja lite längre än annars nu i semestertider, men vi lovar att återkomma så snart vi kan 

Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här