Junior Mekanikkonstruktör

Får du, precis som vi, puls av att arbeta med uppdrag som verkligen gör skillnad? Vill du arbeta med projekt som andas innovation och utveckling? Rejlers växer och det här är din chans att kliva ombord på en fantastiskt spännande utvecklingsresa! Till vårt kontor i Borlänge söker vi nu en Junior Mekanikkonstruktör

Läs vidare och ansök redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag

OM TJÄNSTEN

Som Junior Mekanikkonstruktör hos oss kommer du ingå i ett multidisciplinärt team bestående av kompetenser inom El & Automation, Process och Anläggning samt Mekanik. Totalt består vårt Borlängekontor av 22 härliga kollegor inom divisionerna Telecom, Industry och Buildings som tillsammans med dig skapar magi. Industry-gruppen som denna tjänst tillhör består av 12 medarbetare. Samarbete och kunskapsdelning skapar framgång, inte sant?!

Du kommer att arbeta med några av de ledande bolagen inom främst maskintillverkning i regionen, där du spenderar största delen på plats hos våra kunder. Övrig tid vistas du i våra nya, trivsamma lokaler som vi flyttade in i under januari.

Som dina närmaste sparringpartners har du några av de vassaste konsulterna inom industrisektorn som stöttar dig på vägen mot att bli en ”flygfärdig” konsult, redo att pröva dina vingar till fullo.

I rollen som Junior Mekanikkonstruktör kommer du arbeta med utveckling och kvalitetssäkring inom verktygskonstruktion, conveyorsystem/rullbanesystem, truckar, kranar i höglagersystem, maskinkonstruktioner, plåtutbredningar och fixturer. Är du dessutom nyfiken på att lära dig mer om maskinsäkerhet, har vi vår expertis även här.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

En bra saga kräver alla sorters hjältar. Till vårt team, med vår mountainbikefantast Niklas Eriksson i spetsen, söker vi dig som i grunden har en teknisk vidareutbildning t.ex. en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom maskinkonstruktion/maskinteknik och är i början av din karriär. Har du bekantat dig verktyg i 3D-CAD så som Autocad, Inventor, Solidworks, eller Creo får vi lite extra puls!

Har du vidare ett brett socialt nätverk och trivs med problemlösning och variation så tror vi att du kommer att uppskatta en konsultroll hos oss! Tillsammans sätter vi alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen.

Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. En förmåga att arbeta i lag och att skapa relationer, både internt och externt, är något vi värdesätter högt

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.
Nu satsar vi framåt-för dig, våra kunder och samhället!

Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här