Junior mekanikkonstruktör

Är du i början av din karriär och redo att testa dina vingar som Junior Mekanikkonstruktör? Vill du haka på vår förändringsresa och bli en del av vår satsning i södra Norrland? Till vårt kontor i Gävle söker vi nu en eller flera juniora Mekanikkonstruktörer.

Läs vidare och ansök redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-08-23

OM TJÄNSTEN

Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt. Vi rider just nu på en våg av glädje och goda resultat - vill du hänga med på vår resa? Välkommen till Rejlers-Home of the learning minds.

Vår industrigruppering består nationellt av ca 300 superhjältar (ja, så ser vi på våra medarbetare!) från norr till söder, fördelat på 7 regioner. Vår expertis ligger inom mekanik, el/automation och process/anläggning och vi arbetar med flera av de ledande aktörerna inom traditionell industri i regionen.

I rollen som junior mekanikkonstruktör ingår du i vårt Industry-team som besitter både bred kompetens, erfarenhet och mycket humor. Dina kollegor stöttar dig på vägen mot att bli en ”flygfärdig” konsult, redo att pröva dina vingar till fullo.

Som konsult hos oss jobbar du i våra kunders projekt med att skapa tekniska lösningar och system. Vi finns med hela vägen från planering, konceptutformning och analys till projektledning, konstruktion, implementering, driftsättning och underhåll.

Dina potentiella, framtida kollegor inom Rejlers har också en stark expertis gällande maskinsäkerhet och CE-märkning, så här finns några riktigt vassa sparringpartners att ha som mentorer. Samarbete och kunskapsdelning skapar framgång, inte sant?!

Vi erbjuder en öppen och välkomnande atmosfär samtidigt som du arbetar i en framtidsinriktad verksamhet med starkt förändringsfokus. Rejlers värnar om sina anställda och engagerar sig för att skapa ett så bra arbetsklimat som möjligt för att du som anställd ska trivas och utvecklas. 

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig med en teknisk utbildning från högskola eller motsvarande, nyutexaminerad eller med något års erfarenhet inom mekanisk konstruktion och dokumentation, som konsult eller entreprenör alternativt från industriföretag.

Du skulle förmodligen beskriva dig själv som lite utav en ”tekniknörd” (vi älskar tekniknördar!) och har säkert ett eller annat teknikrelaterat hobbyprojekt som du pysslar med på din fritid. Ett genuint teknikintresse med andra ord!

Du är bekant med förekommande CAD-verktyg i branschen såsom AutoCAD, Inventor, Solidworks eller liknande. Har du vidare ett brett socialt nätverk och trivs med problemlösning och variation så tror vi att du kommer att uppskatta en konsultroll hos oss!

Precis som vi, gillar du att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet. Du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.

Vår resa har bara börjat. Nu satsar vi framåt-för dig, våra kunder och samhället! #growrejlers

Vi på Rejlers önskar en fantastisk sommar. Vår respons gällande din ansökan kan komma att dröja lite längre nu i semestertider, men vi lovar att återkomma så snart vi kan.

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här