Junior teknisk administratör

Är du intresserad av modern teknik och att hitta de smartaste lösningarna? Är ord som framgång, inspiration och toppresultat något du går igång på? Rejlers växer och är inne på en fantastiskt spännande utvecklingsresa. Till vårt drivna gäng i Karlstad söker vi nu en junior teknisk administratör inom området Telecom, som vill vara med i vår framgångssaga.

OM TJÄNSTEN

Arbetsuppgifterna kommer variera med olika kunder och uppdrag. Exempel på förekommande arbetsuppgifter kan vara att registrera ärenden, skriva avtal, 2D CAD-ritningar och registervård i olika kundsystem.

Du kommer jobba inom vår gruppering Telecom i Karlstad som består av ett gäng på 60 personer som kännetecknas av glädje, prestigelöshet och ett starkt driv.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig som troligen har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå. Du har en nyfikenhet på nya tekniker och tankesätt. Har egenskaper som social, service-inriktad och omtänksam. Vidare har du har en god förståelse för affärsprocesser och en ständig vilja att utveckla dig själv och din omgivning.

Vi värderar även dina personliga egenskaper högt och söker starka lagspelare som är vetgiriga, kontaktsökande och lyhörda. CAD erfarenhet, teknisk utbildning och att ha haft kortare arbetslivserfarenhet är meriterande. Vidare är du effektiv i ditt sätt att ta dig an uppgifter, du är omtänksam och nyfiken på hur digitala verktyg och förbättrade arbetssätt kan skapa värde för våra kunder och vår organisation. Känner du igen dig? Välkommen till oss på Rejlers. Tillsammans ska vi skapa en framgångssaga. Välkommen till oss! #growrejlers

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här