Juniora automationsingenjörer Uppstart

Nu etablerar vi Rejlers Södertälje!Vi är inne på en fantastisk förändringsresa och söker nu förstärkning till vår fortsatta satsning. Har du ett brinnande teknikintresse och vill ”prova dina vingar” inom automation? Snart flyttar vi in i vårt nya kontor i centrala Södertälje och söker fler Juniora automationsingenjörer

Välkommen till Rejlers – Home of the learning minds.

OM TJÄNSTEN

Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt.   
Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och vårt nya kontor i Södertälje, som blir inflyttningsklart vid årsskiftet- vill du hänga med på vår resa och bli en av Sveriges bästa automationsingenjörer?
  
Vi på Rejlers är 2300 Ingenjörer fördelade på 3 nordiska länder. Nationellt arbetar vi i våra divisioner Industry/Infrastructure, Energy, Buildings och Telecom.  

I Sverige representeras division Industry av ca 350 kollegor från norr till söder med expertis  inom el/automation, mekanik och process/anläggning och vi arbetar med flera av de ledande aktörerna inom traditionell industri i regionen.    

I din konsultroll kommer du att arbeta hos våra kunder och i deras projekt med att skapa tekniska lösningar och system, där vi finns med hela vägen från planering, konceptutformning och analys till projektledning, konstruktion, implementering, till driftsättning och underhåll. Som dina närmsta sparringpartners har du några av branschens vassaste kollegor inom industry som stöttar dig på vägen mot att bli en ”flygfärdig” konsult, redo att pröva dina vingar till fullo.

Vi bedriver även ett innovations- och utvecklingsarbete för att hjälpa kunder att ta fram nya produkter och system.

Vi erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt.

Vår viktigaste förmåga på Rejlers är att ständigt kunna lära oss. Och vår värdefullaste tillgång är medarbetarnas lärande mindset. Med en lärande grundattityd älskar vi utmaningar. Vi välkomnar de mest komplexa frågeställningar och hanterar dem på ett sätt som tillför nya perspektiv åt våra kunder.
Rejlers växer och nu har du chansen att vara med på en fantastiskt spännande utvecklingsresa.
Framtiden kommer för alla. Det bästa stället att möta den på, är i företaget där man ständigt lär sig: Rejlers - Home of the learning minds!

Rejlers växer och nu har du chansen att vara med på en fantastiskt spännande utvecklingsresa - Vill du vara med?

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig med en teknisk utbildning från högskola, KY-utbildning eller motsvarande. Vi behöver dig som är lyhörd och nyfiken vilket gör att du snabbt tar till dig ny kunskap. Har du tidigare programmeringsvana av PLC/HMI/SCADA/DCS-system blir vi lite extra glada! B körkort är också bra att ha då våra kunder finns i hela Stockholmsområdet.

Precis som vi, gillar du att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet. Du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.

Har du vidare ett brett socialt nätverk och trivs med problemlösning och variation så tror vi att du kommer att uppskatta en konsultroll hos oss!


Vår resa har bara börjat. Nu satsar vi framåt-för dig, våra kunder och samhället! #growrejlers#homeofthelearningminds##px#

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur på vår hemsida. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här