Konsult i telekombranschen

Vill du vara med på en spännande förändringsresa inom ett bolag där ett proffsigt ledarskap och kunskapsdelning står högt på agendan? Är du en ingenjör med intresse för smarta städer och framtida teknik? Kom väx med oss på Rejlers – tillsammans ska vi skapa magi!

 

OM TJÄNSTEN

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom telekommunikation, med både helhetsansvar för uppdrag och som konsulter i olika projekt. Exempel på tjänster är projektledning, nätplanering/-optimering, projektering, besiktning samt dokumentation av såväl koppar-/fiber-, länk- som mobilnät. Uppdragen finns inom olika telesystem, elkraft, infrastruktur, säkerhetssystem samt drift och underhåll.

Rejlers bygger vinnande lag tillsammans med våra kunder, där utveckling och tekniska utmaningar är en gemensam drivkraft framåt. Hos oss kommer du arbeta i högteknologiska projekt där vi stöttar våra kunder med alltifrån upphandlingsstöd, utredningar, projektledning, kravställning, verifiering och validering samt beräkningar och analyser.

Vi erbjuder dig ett arbete med spännande kunder och utvecklande uppdrag i team, där vi inom en snar framtid ska sitta i ”förarsätet” gällande den tekniska utvecklingen. Du är med och utvecklar innovativa lösningar som skapar ett mervärde till våra kunder under hela livscykeln av deras system.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Är du intresserad av att arbeta inom Telekom? Har du en ingenjörsutbildning i bagaget som du sedermera byggt på med ett par års arbetslivserfarenhet? Då har vi goda förhoppningar om att vi kan skapa magi tillsammans! Har du dessutom tidigare erfarenhet av konsultbranschen ser vi det som starkt meriterande, men inget krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som bör andas nyfikenhet, driv och framåtanda. Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Du trivs med att vara en del i ett team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.

Då flera av våra uppdrag sker mot myndigheter inom försvarssektorn har vi som krav att du har ett svenskt medborgararskap.

Vi hanterar ansökningar löpande varvid eventuell anställning kan komma att ske innan annonstiden har gått ut.

Vår resa har bara börjat. Välkommen till Rejlers! #growrejlers

 

 

 

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här