Konsult med säkerhetskompetens

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Har du ett brinnande teknikintresse och trivs i konsultrollen? Hos oss på Rejlers får du arbeta med projekt som präglas av innovation och utveckling. Du får dessutom vara med på vår otroligt spännande resa vi gör nu! Till vårt kontor i Malmö inom Telecom söker vi nu en social konsult med säkerhetskompetens för spännande uppdrag!

OM TJÄNSTEN

Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt. Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och nystartskänsla - vill du hänga med på vår resa?

Rejlers är Sveriges största konsultorganisation inom telekomområdet. Vi erbjuder planering, projektering och förvaltning av nätinfrastruktur och kommunikation i alla typer av nät. Vår telekombransch är inne i en förändringsresa med högre krav på tillgänglighet och säkerhet. Detta är riktigt spännande och skapar dessutom många nya möjligheter.

Som konsult med inriktning mot säkerhet hos oss kommer du ingå i ett fantastiskt team bestående av konsulter inom Fiberkommunikation, Mobil kommunikation samt Säkerhet och projektledning. Totalt består vår telecomgruppering i Syd av 30 härliga kollegor som tillsammans med dig skapar magi och där samarbetet är starkt och kreativt dessa emellan. Samarbete och kunskapsdelning skapar framgång, inte sant?!

I din konsultroll blir du vår nästa lagspelare där dina arbetsuppgifter kan handla om:

-          Planering av säkerhetsanläggningar

-          Genomföra utredningar

-          Genomföra kontroller och besiktningar

 

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Till vårt team med vår Business unit manager Patrik Bellborn i spetsen, söker vi dig med god erfarenhet av projektering eller projektledning av säkerhetsentreprenader. Du ska vara kunnig inom områden som inbrottslarm/passersystem, överordnade system, CCTV samt förekommande säkerhetsfunktioner.

För att passa in i den här rollen är du engagerad och positiv och har en god förmåga till struktur och ordning.

Du är van att jobba självständigt mot uppsatta mål i nära samarbete med kunder och kollegor. Du förväntas därför inte bara vara tekniskt kunnig, noggrann och strukturerad utan din sociala kompetens faller sig naturligt i mötet med andra som i kombination med ditt starka driv resulterar i att beställaren får det lilla extra.

Precis som vi, är du en person som gillar att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande.  Du har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga skapa ordning, struktur och resultat i tid. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö.#px#

Svenskt medborgarskap är ett krav beroende på att flera av uppdragen hos våra kunder omfattas av säkerhetsskyddslagen.

Välkommen till Rejlers! #growrejlers 

 

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här