Konsulter inom Industry

Är du ingenjör inom process, mekanik eller automation? Triggas du av utmaningar och att vara en del i en lärande organisation? Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och nystartskänsla - vill du med på vår resa? Välkommen till Rejlers – Home of the learning minds.

OM TJÄNSTEN

Rejlers i Göteborg expanderar och planerar även att etablera nytt kontor i Stenungsund under året för att ytterligare stärka vår position på Västkusten. Vår industri-division representeras nationellt av ca 300 kollegor från norr till söder, med en expertis inom el/automation, mekanik och process/anläggning.

Som ett av Nordens största teknikkonsultbolag har vi höga ambitioner och söker dig som vill vara med på vår resa framåt.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker ett brett fält av talanger inom process, mekanik och automation! Är du nyfiken och vill veta mer om Rejlers och våra superpowers (det andra kallar kärnvärden) får du gärna skicka in en ansökan nedan. Eller varför inte komma till vårt Göteborgskontor för en kopp kaffe med Hanna Mandir som är vår Business Area Manager på Västkusten. Vi lyssnar gärna på din historia och vill veta mer om dina ambitioner för framtiden. Tillsammans kanske vi kan skapa magi?!

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här