Konsulter inom Telekom

Vill du vara med på en spännande förändringsresa inom ett bolag där ett proffsigt ledarskap och kunskapsdelning står högt på agendan? Är du en ingenjör med höga ambitioner? Kom väx med oss på Rejlers – tillsammans ska vi skapa magi!

Just nu söker vi ett flertal kollegor till vår Division Telecom. Vi jobbar nationellt, så din stationeringsort blir på något av våra kontor, från Luleå i norr till Malmö i söder.

OM TJÄNSTEN

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom telekommunikation, med både helhetsansvar för uppdrag och som konsulter i olika projekt. Exempel på tjänster är projektledning, nätplanering/-optimering, projektering, besiktning samt dokumentation av såväl koppar-/fiber-, länk- som mobilnät. Uppdragen finns inom olika telesystem, elkraft, infrastruktur, säkerhetssystem samt drift och underhåll.

Som konsult hos oss kommer du arbeta i högteknologiska projekt där vi stöttar våra kunder med alltifrån tekniskt upphandlingsstöd, tekniska utredningar, teknisk projektledning, kravställning, verifiering och validering samt beräkningar och analyser.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Är du intresserad av att arbeta inom Telekom? Har du en ingenjörsutbildning i bagaget som du sedermera byggt på med ett par års arbetslivserfarenhet? Då har vi goda förhoppningar om att vi kan skapa magi tillsammans! Har du dessutom tidigare erfarenhet av konsultbranschen ser vi det som starkt meriterande, men inget krav.

På Rejlers bygger vinnande lag tillsammans med våra kunder, där utveckling och tekniska utmaningar är en gemensam drivkraft framåt. Vi erbjuder dig ett arbete med spännande kunder och utvecklande uppdrag i team, där vi inom en snar framtid ska sitta i ”förarsätet” gällande den tekniska utvecklingen. Vi söker dig som trivs i en föränderlig miljö, där samarbete, kunskapsdelning och framåtanda är givna inslag. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Vår resa har bara börjat. Välkommen till Rejlers! #growrejlers

Då flera av våra uppdrag sker mot myndigheter inom försvarssektorn har vi som krav att du har ett svenskt medborgararskap.

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2017 omsatte Rejlers 2,5 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

Ansök här