Kontorsadministratör

Rejlers är inne på en fantastisk spännande utvecklingsresa. Snart flyttar vi in i vårt nya kontor i ”The Edge”, Hyllie och i samband med detta söker vi vår nya kontorsadministratör med känsla för marknad och kommunikation. Tillsammans ska vi ta ett av Nordens största teknikkonsultbolag till nya höjder!

Välkommen till Rejlers – Home of the learning minds.

Läs vidare nedan och ansök redan idag – tillsammans ska vi skapa magi! Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-11-15

OM TJÄNSTEN

Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt.   
Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat samt vårt nya kontor som blir inflyttningsklart vid årsskiftet  - vill du hänga med på vår flytt och framtidsresa?

Rejlers finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2300 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi erbjuder tekniska konsulttjänster som skapar värde för våra kunder inom områdena: Energy, Buildings, Telecom, Industry & Infra. Genom att sätta samman experter med olika kompetenser tar vi fram innovativa, affärsmässiga och hållbara lösningar. Vi gör det med allt ifrån förstudier och planering till design, konstruktion, projektering och projektledning.

Snart flyttar vi in i vårt nya kontor i ”The Edge” på ca 1700 m2 som kommer att rymma 200 kollegor, fördelat på tre plan.

Som kontorsadministratör är du en viktig ambassadör i att agera kulturbärare och bidra till ett positivt klimat på kontoret såväl mot dina kollegor som mot våra besökare.
Rollen bjuder på en bra variation där du kommer att arbeta med olika kontaktytor. Förutom ett ansvar för att allt flyter så smidigt som möjligt på kontoret, kommer det att ligga stor vikt på kontorets events, kommunikation och sociala medier.

Du ställer in din kompass efter regionledningens strategiska inriktning och medverkar aktivt till att genomföra våra beslut och sätter just DIN ”touch” på arbetet och kontoret. Dina arbetsuppgifter innebär t.ex.:

 • Kontorsadministration
  Hantering av t.ex. fakturor, post, kontorsmaterial, frukostservering, bidra till kontorets allmänna trivsel och att kontoret alltid visas från sin bästa sida.Du är kontaktperson för alla driftsfrågor, både internt men även mot leverantörer.
 • Löpande kontorsinfo
  Ansvar för utskick av allmän information till kontoren och säkerställa att kontorets sociala medier upprätthåller en bra kontinuitet och levererar rätt innehåll.
 • Reception
  Att vara spindeln i nätet och att med glädje ge våra besökare ett proffsigt bemötande, svara i telefon, bistå kollegor med administration kring bokning av resor, konferenser, representationsluncher, introduktion och support för nya kollegor. Och inte minst se till att kontorets ”hjärta”, kaffemaskinen är laddad!

 • Kontorsaktiviteter
  Ansvarar för att driva igenom marknadsplanen som är definierad internt och externt. Planerar och håller i våra Afterworks och diverse events under året. Vi tycker att det är viktigt att ha #funatwork!

Vår viktigaste förmåga på Rejlers är att ständigt kunna lära oss. Och vår värdefullaste tillgång är medarbetarnas lärande mindset. Framtiden kommer för alla. Det bästa stället att möta den på, är i företaget där man ständigt lär sig och är i ”the leading Edge” : Rejlers - Home of the learning minds!


ÄR DU DEN VI SÖKER?

På Rejlers söker vi superhjältar (ja, så ser vi på våra medarbetare), så vi vill träffa dig som slår dig stolt på bröstet över dina superpowers. Vi söker dig som är en starkt lysande kommunikativ och social stjärna med administrativt driv!
Vi behöver dig som har ett stort intresse för service och en positiv energi som smittar av sig! Ditt arbetssätt är noggrant och då tjänsten innehåller varierande arbetsuppgifter är det viktigt att du har förmåga att organisera och strukturera ditt arbete.

Som person bör du känna igen dig i adjektiv som tydlig, social, noggrann. Har du tidigare erfarenhet av liknande roll är det ett stort plus!

För att passa i rollen ser vi att du minst har en gymnasial utbildning, gärna inom marknad och kommunikation samt att du räcker upp handen på tidigare erfarenhet av:

 • Administrativt arbete
 • Kommunikation, med känsla av att uttrycka dig i skrift både på svenska och engelska
 • Planering och genomförande av olika events/happenings

Vi söker dig, som precis som oss med stolthet bär vår matchtröja och blickar fram emot att fira in det nya året med en flytt!

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats i ett bolag med stor framtidstro och högt i tak. Vi växer och möjligheterna att växa hos oss är stora. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Vår resa har bara börjat. Välkommen med din ansökan!

#gorejlers#homeofthelearningminds

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur på vår hemsida. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här