Kvalitets - och miljöansvarig

Rejlers har högt ställda krav kring kvalitet, leveranssäkerhet och nöjda kunder och därför förstärker vi nu organisationen inom kvalitet och miljö ytterligare.

Drivs du av att leda projekt med fokus på förbättring av processer och rutiner? Vårt kvalitetsteam har en tydlig förändringsagenda i linje med företagets nya strategi och vi söker nu en Kvalitets- och miljöansvarig som vill vara med på en fantastiskt spännande resa!

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi kallar till intervju löpande.

OM TJÄNSTEN

Kvalitet, miljö och hållbarhet – tre nyckelområden i en omvärld som ställer allt högre krav på oss, både som leverantör och som arbetsgivare. Vi söker nu dig som vill vara med och vidareutveckla vårt kvalitets- och miljöarbete, med siktet inställt på att vara i framkant inom vår bransch.

Som ansvarig för vårt kvalitets- och miljöarbete kommer du planera och driva utvecklingen av Rejlers Sveriges ledningssystem. Du kvalitetssäkrar hela processen, från ax till limpa, för att säkerställa affärsnyttan och effektiva arbetssätt. Du engagerar både chefer och medarbetare i kvalitetsarbetet för att uppnå maximal verksamhetsnytta.

Exempel på arbetsområden:

  • Definiera och följa upp Rejlers kvalitets- och miljömål.
  • Ansvar för Rejlers internrevisorer och revisioner inom kvalitet och miljö. Utifrån revisions- och avvikelserapporter föreslå förbättringsåtgärder
  • Implementering av nya och förändrade lagar och standarder inom kvalitet och miljö.

Du rapporterar till Rejlers CIO som har det övergripande kvalitets- och miljöansvaret. Tänkt planeringsort är Stockholm, alternativt något av våra övriga större kontor som Malmö, Göteborg, Karlstad eller Växjö.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Något som vi värderar högt är om du tidigare har arbetat i en konsultorganisation, då det förhoppningsvis gör dig väl bevandrad i våra utmaningar och möjligheter som konsultbolag, samt att du trivs med att ha en nära dialog med kund.

Du är den som driver vårt kvalitetsarbete framåt och ser till att hålla dig uppdaterad på ny lagstiftning och kommunicera ut detta i organisationen. Med andra ord söker vi dig som ständigt söker nya influenser i din yrkesroll och ser omvärldsbevakning som en naturlig del i ditt arbetssätt.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning i grunden som du sedermera byggt på med flera års erfarenhet av miljö- och kvalitetsarbete i praktiken. Du har god erfarenhet av att arbeta med verksamhetsutveckling där du varit med och utvecklat processer, rutiner och standards samt implementerat dessa i de organisationer du arbetat i. Vi vill att du som söker har kunskap inom ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015. Har du dessutom erfarenhet inom ISO 19011:2011/2018 ser vi det som meriterande, men inget krav.

Som person är du en ”doer” som trivs med att systematiskt och effektivt kan ta fram underlag för att förbättra våra interna processer för att sedan driva igenom förändringsarbetet ”hand i hand” med cheferna i organisationen. Du bör trivas med att inspirera andra och skapa förståelse för kvalitetsfrågor ute i organisationen och utmanar ständigt dig själv och andra i hur kunskap och erfarenheter inom området kan förmedlas och förädlas.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här