Lead Engineer Process och Anläggning

Redo för en ny utmaning? Vi på Rejlers är inne på en fantastisk spännande utvecklingsresa och söker nu en Lead engineer till vår härliga gruppering inom Process och Anläggning i Karlstad!

Har du en ”näsa för affärer”, ett starkt personligt driv och en förmåga att skapa arbetsglädje och resultat? Brinner du för ditt arbete och vill vara en del i en lärande organisation? Räcker du upp handen på ovanstående kan du mycket väl vara den vi söker!

Läs vidare nedan och ansök redan idag – tillsammans ska vi skapa magi! Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

OM TJÄNSTEN

Du kommer vara en Lead engineer i ett av tre team som tillsammans bildar vår industrigrupp i Karlstad på totalt 30 medarbetare. Förutom Process och Anläggning har vi ett team inom Mekanik och ett inom El & Automation. Våra uppdrag, inom det aktuella teamet, är både in-house och på plats hos våra kunder där vi arbetar med allt ifrån idéstudier till genomförandeprojekt med tillhörande materielleverans och montageledning.

Som Lead engineer för Process och Anläggning är du lite av ett ”tekniskt nav” i gruppen och kommer till största del själv arbeta i projekt. Tillsammans med teamet bevakar du merförsäljningen hos våra befintliga kunder.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Du som söker rollen är en senior processingenjör eller rörkonstruktör. Du drivs av att arbeta tillsammans med andra och att vara med i byggandet av ett starkt team. Du har genom dina år i arbetslivet lyckats bygga upp ett bra kontaktnät i branschen och trivs med att utveckla både nya och befintliga kundrelationer.

Du har god arbetslivserfarenhet från process- & tillverkningsindustrin och är nu redo att axla rollen som Lead engineer i denna grupp. Tillsammans ska ni utveckla en process-, rör- och anläggningsgrupp för framtiden!

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från något eller några av nedanstående punkter:

  • Beräkning
  • Modellering
  • Konstruktion
  • Laser/skanning
  • Instrumentering
  • Process-design
  • Design och montage (anläggning)
  • Offertarbete

Som person bör du känna igen dig i adjektiv som tydlig, affärsmässig, stabil och ödmjuk. Vi behöver dig som kan ”visa vägen” och skapa ett klimat präglat av samarbete och arbetsglädje. Har du dessutom tidigare erfarenhet av konsultbranschen ser vi det som starkt meriterande, men inget krav.

Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Välkommen till Rejlers! #growrejlers

 

BOLAGSBESKRIVNING

 

 

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här