Ledande Anläggnings-,Rörkonstruktör

Vill du arbeta i en roll där du får utlopp för ditt tekniska intresse samtidigt som du har många kontaktytor både internt och externt? Vill du arbeta hos ett av nordens största teknikkonsultbolag och hänga med på vår spännande förändringsresa? I samband med vårt uppköp av Neste vill vi fortsätta stärka vår profil med processkunskap inom Industry. Det här kan vara tillfället för dig!

 

OM TJÄNSTEN

Just nu rider vi på en våg av glädje, goda resultat och nystartskänsla- vill du vara med på vår resa?!
Vi på Rejlers är snart 2300 Ingenjörer fördelade på 3 nordiska länder. Nationellt arbetar vi i våra divisioner Industry & Infra, Energy, Buildings och Telecom.
I Norden består division Industry & Infra av 1000 medarbetare varav 70 mycket erfarna processingenjörer och 155 anläggnings och rörkonstruktörer.
I Sverige representeras division Industry av 350 kollegor från norr till söder med expertis inom el/automation, mekanik och process/anläggning och vi arbetar med flera av de ledande aktörerna inom traditionell industri i regionen.

I rollen som ledande anläggningskonstruktör i Gävle arbetar du tvärfunktionellt med våra erfarna processingenjörer samt andra konstruktörer och projektledare med olika erfarenheter och bakgrund. Du deltar i allt från offert- och kalkylarbete, både i tidiga utredningsskeden och projektgenomförande, till att ta fram underlag för investeringsbeslut på egen hand eller i samarbete med kollegor. Detta innebär att du har en ledande roll i dina projekt och ansvarar för leveransen enligt avtal med kund.

Du kommer att vara en del av vårt glada gäng med en öppen och välkomnande atmosfär som även går igen i våra fräscha lokaler med egna kontor som ligger centralt i Gävle. Rejlers värnar om sina anställda och engagerar sig för att skapa ett så bra arbetsklimat som möjligt för att du som anställd ska trivas och utvecklas.

I rollen kommer du att leda och ansvara för alla steg i projekteringen, ta fram underlag för att konstruera en ny anläggning, samt underhålla eller bygga om befintliga.

 

Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Deltagande i utvecklingen av Rejlers processteknik i nära samarbete med övriga erfarna anläggningskonstruktörer inom Rejlers.
  • Projektledning
  • Processoptimering
  • 3D projektering med rörkonstruktion
  • Projektering avseende nyinstallation av processutrustning
  • Framtagning av tekniska specifikationer
  • Delta vid idrifttagning av processutrustning
  • Offerera
  • Kontakt med externa konsulter och leverantörer samt uppföljning av arbeten

 

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Till vårt Industry-team med Business Unit Manager Björn Lindgren i spetsen söker vi dig med en högskolexamen eller liknande i bagaget. Kanske har du arbetat dig till en motsvarande kompetens och erfarenhet under de senaste åren.

Du har erfarenhet av industriell produktion och arbetar på ett affärsmässigt sätt och sätter kunder i fokus. Du har ett helhetsperspektiv och en förmåga till att se möjligheter och det är naturligt för dig att axla ett ansvar och vara drivande i projekten. Du stimuleras av en miljö där du är nyckelspelaren och dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

Som person är du strukturerad, självgående och positiv. Du har lätt för att kommunicera och har en prestigelös attityd. Du är van att arbeta produktivt och hålla huvudet kallt även i en pressad miljö.

 

Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen till Rejlers! #homeofthelearningminds

 

BOLAGSBESKRIVNING 

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur på vår hemsida. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här