Markprojektör inom järnväg

Vill du bli en del av en organisation där nytänkade, skickliga medarbetare, starka och positiva ledare sätter prägeln? Är du en ingenjör med höga ambitioner? Vi är inne på en fantastiskt spännande utvecklingsresa och söker nu en Markprojektör inom järnväg till vår härliga gruppering inom Infrastructure i Göteborg. Med ett stort driv och engagemang finns alla förutsättningar för dig att blomstra hos oss!

Läs vidare nedan och ansök redan idag – tillsammans ska vi skapa magi!

 

OM TJÄNSTEN

Samarbete och kunskapsdelning skapar framgång, inte sant?! Som markprojektör inom järnväg hos oss blir du en del av ett nationellt team på 40 personer som kännetecknas av teamwork, glädje och driv. Din och vår gemensamma målbild är att skapa lösningar för framtidens infrastruktur. Lösningar som präglas av den senaste tekniken samt ett starkt fokus på hållbarhet och effektivitet.  Din primära arbetsuppgift är teknikansvarig vilket innebär att du ansvarar över teknikområdets ekonomi, tid och tekniska lösningar. Projektering och konstruktion av järnväg är gruppens övergripande fokus där du kommer ansvara för områden som markprojektering, dränering, modellering och masshantering . Projekteringsarbetet innebär att projekttera järnvägsmark där du tar fram tekniska lösningar av utformningen av järnvägsmarken och ritar bankroppen. Större delen av arbetet utvärderar du i cadprogram.

 

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller motsvarande utbildning. Och/eller har arbetat upp din kompetens. Du har minst 3 års erfarenhet av markprojektering inom järnväg. Det är meriterande om du har kunskap inom AMA och Officepaketet. För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du är en prestigelös teamplayer som alltid sätter laget före jaget. Vidare värdesätter du kvalité och är en god problemlösare. Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. För seniora medarbetare finns goda möjligheter att agera mentor till yngre kollegor, så tveka inte att räcka upp handen om detta är något som lockar dig!
Vi värdesätter också din förmåga att skapa relationer, både internt och externt. För rätt person finns goda möjligheter till utveckling. Välkommen till oss! #growrejlers

 

BOLAGSBESKRIVNING

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här