Mekanikkonstruktör

Delar du vår passion för att skapa effektivisering och att hitta lösningar på problem? Vill du arbeta med projekt som andas innovation och utveckling? Till vårt kontor i Gävle söker vi nu mekanikkonstruktörer

Läs vidare och ansök redan idag! Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 
 
OM TJÄNSTEN 
 
Rejlers växer och det här är din chans att kliva ombord på en fantastiskt spännande utvecklingsresa! 

Som mekanikkonstruktör ingår du i vår Industry-grupp som representeras av 16 härliga kollegor som besitter både kompetens, erfarenhet och mycket humor. Du har även möjlighet till tekniskt och socialt utbyte med 300 andra kollegor i divisionen över hela Sverige.

Som konsult hos oss jobbar du i våra egna ”in-house” projekt eller våra kunders team med att skapa tekniska lösningar och system som effektiviserar, automatiserar och utvecklar produktionsutrustningar för i huvudsak svensk verkstadsindustri. Vi finns med hela vägen från planering, konceptutformning och analys till projektledning, konstruktion, implementering, driftsättning och underhåll.  
 
Dina potentiella, framtida kollegor har också en stark expertis gällande CE-märkning, så här finns några riktigt vassa sparringpartner att kroka arm med. Samarbete och kunskapsdelning skapar framgång, inte sant?! 

Vi på Rejlers bryr oss om varandra. Flexibla arbetstider, generös friskvårdspeng och många gemensamma aktiviteter som stärker vårt team och gör att livspusslet blir enklare att få ihop, är viktigt för oss.  

Vi siktar högt och planerar att inom en snar framtid ska sitta i ”förarsätet” gällande den tekniska utvecklingen av mekanikkonstruktioner. Vill du vara med? 

ÄR DU DEN VI SÖKER? 
 
En bra saga kräver alla sorters hjältar. Till vårt Industry-team, med gruppchef Thomas Wahlberg i spetsen, söker vi dig som är civil- eller högskoleingenjör inom konstruktion, beräkning, produktutveckling eller har motsvarande erfarenhet av att har arbetat med mekanisk konstruktion i minst 2 år.  

Du skulle förmodligen beskriva dig själv som lite utav en ”tekniknörd” (vi älskar tekniknördar!) och har säkert ett eller annat teknikrelaterat hobbyprojekt som du pysslar med på din fritid. Ett genuint teknikintresse med andra ord! 

Du är bekant med förekommande CAD-verktyg i branschen såsom AutoCad, Inventor, Solidworks eller Creo. Har du vidare ett brett socialt nätverk och trivs med problemlösning och variation så tror vi att du kommer att uppskatta en konsultroll hos oss!  

Precis som vi, gillar du att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande där samarbetet med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet. Du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid. 
Vår resa har bara börjat. Nu satsar vi framåt - för dig, våra kunder och samhället! 

Välkommen till Rejlers! #growrejlers 

 BOLAGSBESKRIVNING

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här