Mekanikkonstruktör

Vill du arbeta med projekt som präglas av innovation och utveckling? Drivs du av att skapa effektivisering och att hitta lösningar på problem? Till vårt kontor i Karlstad söker vi nu en mekanikkonstruktör för spännande uppdrag! Läs vidare och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN

Som konsult hos oss kommer du ingå i ett multidisciplinärt team bestående av konsulter inom Mekanik, El & Automation samt Process och Anläggning. Totalt består vår industrigruppering i Karlstad av 30 härliga kollegor som tillsammans med dig skapar magi. Samarbete och kunskapsdelning skapar framgång, inte sant?!

Som mekanikkonstruktör hos oss kommer du får arbeta i olika delar av utvecklingskedjan. Dina blivande kollegor arbetar med olika delar av nedanstående moment:

-  Maskinkonstruktion

-  Ritningsframställning

-  Layoutarbeten

-  Beräkningar

-  Utredningsarbeten

-  Inköp av tillverkning delar och komponenter

-  Montageledning

-  Uppdragsledning

I flera av våra projekt arbetar vi tätt tillsammans med våra kollegor inom automation, teknikinformation samt process och anläggning. Vi arbetar mot några av de ledande bolagen inom process-, produktions- och verkstadsindustrin i regionen och hos oss finns möjligheten att arbeta både i uppdrag på plats i våra kunders organisationer, men även i de kundprojekt som vi driver in-house.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig som är högskoleutbildad ingenjör eller har motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Du har minst fem års erfarenhet från en roll som dominerats av just maskinkonstruktion. Vi ser det som starkt meriterande om du dessutom har erfarenhet från verkstadsindustri, svetsade konstruktioner, beräkning och automatiserade maskiner.

Då vi främst använder oss av Inventor ser vi gärna att du arbetat med detta, men likvärdiga CAD-verktyg fungerar minst lika bra. Att du är väl bevandrad i metodiken och tekniken är väl så viktigt! Har du dessutom erfarenhet av något beräkningsprogram ser vi det som meriterande men inget krav.

Hos oss på Rejlers finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. För seniora medarbetare finns goda möjligheter att agera mentor till yngre kollegor, så tveka inte att räcka upp handen om detta är något som lockar dig! Du skulle förmodligen beskriva dig själv som lite utav en ”tekniknörd” (vi älskar tekniknördar!) och har säkert ett eller annat teknikrelaterat hobbyprojekt som du pysslar med på din fritid. Ett genuint teknikintresse med andra ord!

Då vi är ett bolag med verksamhet i flera länder vill vi att du behärskar både engelska och svenska obehindrat i både tal och skrift. Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

 

 

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här