Nät- och Selektivplansingenjör

Är du intresserad av modern teknik och att hitta de smartaste lösningarna? Får du, precis som vi, puls av att arbeta med uppdrag som verkligen gör skillnad? Då kan du vara vår nästa sparringpartner i rollen som Nät- och Selektivplansingenjör i vår satsning i Göteborg!

Läs vidare och ansök redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-08-23

OM TJÄNSTEN

Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt. Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och nystartskänsla- vill du hänga med på vår resa?

Vår nationella Energy-division representeras av ca 260 kollegor från norr till söder.
Tillsammans arbetar vi med några av de större aktörerna på energisidan med spännande projekt med expertis inom stam-, region- och lokalnät, men även inom kompetenser som vindkraft, vattenkraft, kraftvärme och solkraft. Vi erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan, från produktion via distribution till förbrukning, där vi på Rejlers är med och utvecklar morgondagens energilösningar!

I din konsultroll som nät- och selektivplansingenjör inom transformatorstationer ingår du i ett team tillsammans med 22 medarbetare i Göteborg, Växjö, Kalmar och Jönköping med en tydlig målsättning om att växa!

Hos oss arbetar du självständigt och ansvarar för bl.a. nätstudier och selektivplaner åt förekommande nätbolag.

Rejlers växer och det här är din chans att kliva ombord på en fantastiskt spännande utvecklingsresa!

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Till vårt team med Business Unit Manager, Patrik Johansson i spetsen söker vi dig med en högskoleutbildning alternativt en eftergymnasial utbildning inom el som du byggt på med en gedigen arbetslivserfarenhet av nätstudier och selektivplaner, inom transformatorstationer om 12-420 kV. Vidare har du god vana av förekommande reläskyddstyper av selektivitetsplaner samt beräkningverktyg som PSSE eller Powertools.

Precis som vi, är du en person som gillar att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande. Samarbete med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet och du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.
Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt.

Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Nu satsar vi framåt-för dig, våra kunder och samhället!

Vi på Rejlers önskar en fantastisk sommar. Vår respons gällande din ansökan kan komma att dröja lite längre än annars nu i semestertider, men vi lovar att återkomma så snart vi kan
 

Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här