Nät-och Selektivplansingenjör

Är du intresserad av modern teknik och att hitta de smartaste lösningarna? Får du, precis som vi, puls av att arbeta med uppdrag som verkligen gör skillnad? Då kan du vara vår nästa sparringpartner i rollen som Nät- och selektivplansingenjör

Läs vidare och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN

Rejlers växer och det här är din chans att kliva ombord på en fantastiskt spännande utvecklingsresa!

Som Nät- och selektivplansingenjör ingår du i vår Energy-gruppering som representeras av 22 superingenjörer i Växjö, Kalmar, Jönköping och Göteborg med en tydlig målsättning om att växa. Vill du vara med?!
Vi arbetar med några av de större aktörerna på energisidan med spännande projekt inom stam-, region- och lokalnät, men även inom kompetenser som vindkraft, vattenkraft, kraftvärme och solkraft. Vi erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan, från produktion via distribution till förbrukning, där vi på Rejlers är med och utvecklar morgondagens energilösningar!

Hos oss arbetar du självständigt och ansvarar för bl.a. nätstudier och selektivplaner åt förekommande nätbolag.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

En bra saga kräver alla sorters hjältar. Till vårt team med Patrik Johansson i spetsen, söker vi dig med en högskoleutbildning alternativt en eftergymnasial utbildning inom el som du byggt på med minst 7 års arbetslivserfarenhet av nätstudier och selektivplaner inom transformatorstationer om 12-420 kV. Vidare har du god vana av förekommande reläskyddstyper av selektivitetsplaner samt beräkningverktyg som PSSE eller Powertools.

Precis som vi, är du en person som gillar att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande. Samarbete med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet och du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.
Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Nu satsar vi framåt-för dig, våra kunder och samhället!

Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här