Rejlers Traineeprogram - NEXT GENERATION

Äntligen öppnar vi ansökan till 2019 års omgång av NEXT GENERATION!

Vill du arbeta med projekt som verkligen gör skillnad? På Rejlers arbetar vi med att utveckla nordens elnät och skapa förutsättningar för ett hållbart samhälle. Vi är inne på en fantastiskt spännande utvecklingsresa och söker nu 6 nya stjärnor till Stockholm och 2 till Karlstad inför höstens programstart.

Talents of today, stars of tomorrow – tillsammans ska vi skapa magi!

OM TJÄNSTEN

Livet som konsult bjuder på variation och en spännande kundflora! Några av våra största kunder på energisidan är Vattenfall, Fortum, Eon, Ellevio och Svenska Kraftnät, där vi på Rejlers är med och utvecklar morgondagens energilösningar!

 

Som anställd i vårt traineeprogram kommer du erbjudas ett gediget utbildningspaket varvat med faktiska uppdrag gentemot våra kunder, för att på så sätt bygga upp en god grundförståelse inom våra olika kompetenser på energisidan. Det 20 veckor långa programmet är en fantastisk ”språngbräda” ut i arbetslivet, där du kommer coachas av några av de vassaste konsulterna inom energisektorn! Efter själva programtidens slut är du förhoppningsvis en ”flygfärdig” konsult, redo att pröva dina vingar till fullo.

 

Vår härliga gruppering inom energi består av 165 konsulter runtom i landet och arbetar med spännande projekt inom stam-, region- och lokalnät, men även inom kompetenser som vattenkraft, vindkraft, kraftvärme och solkraft. Vi erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan, från produktion via distribution till förbrukning där vi inom en snar framtid ska sitta i ”förarsätet” gällande den tekniska utvecklingen av infrastrukturen för el i Norden!

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Har du ett starkt intresse för teknik och en strävan efter att få vara med och skapa hållbara lösningar för framtiden? Är du i början av din karriär och är nu redo att testa dina vingar inom energiförsörjning och energidistribution? Om du räcker upp handen på ovanstående kan du mycket väl vara en av dem vi söker!

Vi vill att du som söker har en högskoleutbildning inom elkraft, bygg, mekanik, hållfasthetslära eller liknande i bagaget. I övrigt lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper som bör andas nyfikenhet, driv och framåtanda. Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Du trivs med att vara en del i ett team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Välkommen till Rejlers!

#growrejlers

 

BOLAGSBESKRIVNING

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här