Processingenjör

Vill du arbeta i en roll där du får utlopp för ditt tekniska intresse samtidigt som du har många kontaktytor både internt och externt? Får du, precis som vi puls av att arbeta med uppdrag som gör skillnad? Då kan rollen som processingenjör på Rejlers i Örebro vara tillfället för dig!

Läs vidare och ansök redan idag!

OM TJÄNSTEN

Rejlers växer och det här är din chans att kliva ombord på en fantastiskt spännande utvecklingsresa!

Vår Industry-gruppering i Örebro representeras av 9 härliga medarbetare med en tydlig målsättning om att växa. Med lång branscherfarenhet, ett stort engagemang samt fokus på kvalitet och hög effektivitet skapar vi en miljö som ger våra anställda och kunder möjlighet att utvecklas – Vill du vara med?!

I rollen som processingenjör arbetar du i ett multidisciplinärt team med olika erfarenheter och bakgrund. Du deltar i allt från offert- och kalkylarbete, både i tidiga utredningsskeden och projektgenomförande, till att ta fram underlag för investeringsbeslut på egen hand eller i samarbete med kollegor.

Du kommer att arbeta med några av de ledande bolagen inom process-, produktions- och verkstadsindustrin i regionen som exempelvis Billerud Korsnäs, Eon, Orkla, Kopparbergs bryggeri, Meritor, Barilla, Eurenco, Ovako.

Din kalender kommer att fyllas av arbetsuppgifter som t.ex.:

  • Utredningar och förstudier
  • Dimensionering och beräkning
  • Projektering/cad ritning och framtagning av P&ID:s
  • Kalkylering och kontakter med leverantörer

ÄR DU DEN VI SÖKER?

En bra saga kräver alla sorters hjältar. Till vårt team, med Mikael Sandin i spetsen, söker vi dig som har en högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper, som du byggt på med minst 2 års arbetslivserfarenhet av att dimensionera och beräkna rör, tankar, ventiler för olika mediasystem samt instrumentering.

Du behärskar vanligt förekommande mjukvaror och program i branschen, har vana av tryckkärlsdirektivet och andra branschnormer.

Har du även praktisk erfarenhet från industrin, industriell ventilation och behärskar PDMS/E3D, CAE Pipe eller Visual Vessel Design så får vi lite extra puls!

Precis som vi, är du en person som gillar att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande. Samarbete med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet och du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.
Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Nu satsar vi framåt-för dig, våra kunder och samhället!
Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här