Processingenjörer Sverige

Vi är inne på en fantastisk förändringsresa och söker nu förstärkning till vår fortsatta satsning. Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Har du ett brinnande teknikintresse och trivs i konsultrollen? Vi söker processingenjörer!

Välkommen till Rejlers – Home of the learning minds

OM TJÄNSTEN

Med vår fina historia, stabila kundbas och världens bästa medarbetare har vi siktet högt inställt.  
Vi rider just nu på en våg av glädje, goda resultat och nystartskänsla- vill du hänga med på vår resa?! 

På Rejlers är vi 2300 Ingenjörer fördelade på 3 nordiska länder. Nationellt arbetar vi i våra divisioner Industry/Infrastructure, Energy, Buildings och Telecom. 
I Sverige representeras division Industry av ca 400 kollegor från norr till söder med expertis  inom el/automation, mekanik och process/anläggning och vi arbetar med flera av de ledande aktörerna inom traditionell industri i regionen.   

I rollen som processingenjör arbetar du i ett multidisciplinärt team med olika erfarenheter och bakgrund. Du deltar i allt från offert- och kalkylarbete, både i tidiga utredningsskeden och projektgenomförande, till att ta fram underlag för investeringsbeslut på egen hand eller i samarbete med kollegor.

Du kommer att arbeta med några av de ledande bolagen inom process-, produktions- och verkstadsindustrin i regionen.
Din kalender kommer att fyllas av arbetsuppgifter som t.ex.:

  • Utredningar och förstudier
  • Dimensionering och beräkning
  • Projektering/cad ritning och framtagning av P&ID:s
  • Kalkylering och kontakter med leverantörer

Placeringsort: Vi söker till samtliga kontor

Vår viktigaste förmåga på Rejlers är att ständigt kunna lära oss. Och vår värdefullaste tillgång är medarbetarnas lärande mindset. Med en lärande grundattityd älskar vi utmaningar. Vi välkomnar de mest komplexa frågeställningar och hanterar dem på ett sätt som tillför nya perspektiv åt våra kunder.

Framtiden kommer för alla. Det bästa stället att möta den på, är i företaget där man ständigt lär sig: Rejlers - Home of the learning minds!

ÄR DU DEN VI SÖKER?

I vårt Industryteam är en gemensam framgångsfaktor ett stort hjärta för uppgiften och teamet.

Vi söker dig som har en teknisk utbildning från högskola, KY-utbildning eller motsvarande, som du byggt på med minst 2 års arbetslivserfarenhet av att dimensionera och beräkna rör, tankar, ventiler för olika mediasystem samt instrumentering.
Du behärskar vanligt förekommande mjukvaror och program i branschen, har vana av tryckkärlsdirektivet och andra branschnormer.

Har du även praktisk erfarenhet från industrin, industriell ventilation och behärskar PDMS/E3D, CAE Pipe eller Visual Vessel Design så får vi lite extra puls!

Precis som vi, är du en person som gillar att ha roligt på jobbet och ser mötet med andra människor som både utmanande och stimulerande. Samarbete med kollegor och kunder är en naturlig del av arbetet och du gillar att arbeta i team, men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.
Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö.

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats i ett bolag med stor framtidstro och högt i tak. Vi växer och möjligheterna att växa hos oss är stora. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. 

Vår resa har bara börjat. Nu satsar vi framåt-för dig, våra kunder och samhället! #growrejlers#homeofthelearningminds##px#

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur på vår hemsida. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här