Produktionsingenjör

Vill du arbeta med projekt som präglas av innovation och utveckling? Är du en person som trivs i en företagskultur som genomsyras av visionärt tänkande och framåtanda? Till vår Industry-gruppering i Eskilstuna söker vi nu en Produktionsingenjör.

Läs vidare och ansök redan idag! Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

OM TJÄNSTEN

Hos oss får du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken, bidra med din expertis i gruppen och lära av dina kollegor, samtidigt som du utvecklar kundspecifika lösningar och bidrar till ett bättre samhälle. Vi siktar högt och planerar att inom en snar framtid sitta i ”förarsätet” gällande den tekniska utvecklingen av industriella automationslösningar.

Som Produktionsingenjör på Rejlers arbetar du dels i produktion men även systematiskt med att ta fram underlag i olika projekt. Du får hantera aktuella säkerhetsfrågor, utveckla samt initiera och utföra analyser. Arbeta med ständiga förbättringar samt bereda och genomföra framtida investeringar. Genom ditt proaktiva agerande identifierar du samband och utvecklar förebyggande problemlösningar.

Dina huvudsakliga uppgifter:

-Planering

-Analyser

-Beräkningar

-Granskning

-Utveckla processer

-Implementera förbättringar

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig som har en civil- eller högskoleingenjörsexamen, alternativt har du införskaffat dig dessa kunskaper genom likvärdig utbildning och/eller arbetslivserfarenhet. Vi tror även att du har några års erfarenhet från arbete med industriprodukter och materialkunskap.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av ditt brinnande intresse för produktionsteknisk utveckling. Du är självgående i ditt arbete men tycker det är roligt och givande att samarbeta i team, och med din goda kommunikativa förmåga skapar du och bibehåller nya kontakter och har lätt att kommunicera.

Då vi är ett bolag med verksamhet i flera länder vill vi att du behärskar både engelska och svenska obehindrat i både tal och skrift. Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här