Projektadministratör

Redo för en ny utmaning? Vi söker nu en Projektadministratör i kombination med kontorsadministration till vår härliga gruppering inom Energy i Kalmar. Rejlers är inne på en fantastisk spännande utvecklingsresa och tillsammans ska vi ta ett av Nordens största teknikkonsultbolag till nya höjder!

Läs vidare nedan och ansök redan idag –Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

OM TJÄNSTEN

Vi siktar högt!
Inom en snar framtid planerar vi att sitta i ”förarsätet” gällande den tekniska utvecklingen av infrastrukturen för energi i Norden! Vill du hänga med på vår resa?

Vi söker nu en Projektadministratör inom vårt affärsområde Energy för Kalmar och Växjö. En del av tjänsten (ca 20%) innebär även att bistå vårt Kalmarkontor med kontorsadministrativa arbetsuppgifter.

I projektadministratörsrollen ligger ett starkt fokus på att stötta vår uppdragsledning internt med bl.a. tillståndshantering av beredningsprojekt och att föra en ständig dialog med beredare och markägare. Diverse myndighetskontakter och utskick till markägare är också en återkommande uppgift.

Som kontorsadministratör (ca 20%) arbetar du med alla tänkbara kontorsadministrativa uppgifter samt att agera kulturbärare och bidra till ett positivt klimat på kontoret! Du planerar bl.a. för aktiviteter och evenemang, sakgranskar kontorsrelaterade fakturor, sköter posthantering och felanmälningar.

”Jag känner en stor ödmjukhet men samtidigt en WOW-känsla i den stora och breda kompetens som Rejlers besitter – det finns så många möjligheter! Vårt team är en härlig grupp med hög kompetens och mycket glädje.

Som ledare driver jag förändring, är närvarande och lyhörd, förespråkar dialog och samarbete och jag är mån om att vi i teamet växer och utvecklas i den takt som är möjlig. För mig är det viktigt att teammedlemmarna tycker det är kul på jobbet och jag uppmuntrar nya idéer och personlig utveckling.  Då jag har tidigare erfarenhet av arbete som projektör, beredare och konsult jobbar jag även en del i projekt tillsammans med andra teammedlemmar vilket är mycket stimulerande!”
- Elin Schygge, Ny Business Unit Manager Energy

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig som är en social stjärna och älskar att ge service i världsklass! Som projektadministratör behöver vi dig som är strukturerad, lösningsorienterad, initiativtagande och samtidigt har lätt för att lära. Du är en duktig lagspelare som kan ”ta folk” men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.

Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och har ett organiserat arbetssätt.
För att passa in i rollen har du en gymnasieutbildning i grunden och har byggt på kunskapsportföljen med erfarenhet av administrativt arbete. Har du dessutom tidigare erfarenhet av energibranschen ser vi det som starkt meriterande, men inget krav.

Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING 

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här