Projektadministratör

Vi är inne på en fantastisk förändringsresa och söker nu förstärkning till ett av Sveriges vassaste gäng på fastighetssidan! Vi söker dig som drivs av att leverera service med hög kvalitet, som har fokus på struktur och ordning och som ständigt strävar efter effektivitet i ditt arbetssätt, eller – som Mattias Hagström, Business Unit Manager och rekryterande chef på Rejlers uttrycker det – ”Vi söker helt enkelt en riktig stjärna inom administration!”

 

Läs vidare nedan och ansök redan idag – Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

 

OM TJÄNSTEN

 

Vår gruppering inom Buildings består av 170 superhjältar som arbetar med ombyggnation och nyproduktion av exempelvis affärslokaler, skolor, kontor, sjukhus, hotell, idrottsanläggningar, bostäder och industrier. Vi är en teknik- och partneroberoende leverantör som erbjuder tekniska och juridiska konsulttjänster inom byggprojektledning, infrastruktur, kommunikation och informationssäkerhet.

Vi söker nu en Projektadministratör/Kontorsadministratör inom vårt affärsområde Buildings med placeringsort Norrköping. Tjänsten innebär 50% projektadministratör och 50% kontorsadministrativa arbetsuppgifter.I projektadministratörsrollen ligger ett starkt fokus på att stötta våra projektledare internt i uppdragen med t ex protokollskrivning, ta ut ritningar, planering. Som kontorsadministratör arbetar du med alla tänkbara kontorsadministrativa uppgifter samt att agera kulturbärare och bidra till ett positivt klimat på kontoret! Du planerar bl.a. för aktiviteter och evenemang, sakgranskar kontorsrelaterade fakturor, sköter posthantering och felanmälningar. Du är även delaktig i onboarding processen för nyanställda.

 

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Vi söker dig som är en social stjärna och älskar att ge service i världsklass! Som projektadministratör behöver vi dig som är strukturerad, lösningsorienterad, initiativtagande och samtidigt har lätt för att lära. Du är en duktig lagspelare som kan ”ta folk” men har inga problem med att agera din egna ”projektledare” – det vill säga att skapa ordning, struktur och resultat i tid.

Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och har ett organiserat arbetssätt.
För att passa in i rollen har du en gymnasieutbildning i grunden och har byggt på kunskapsportföljen med minst tre års erfarenhet av administrativt arbete. Har du dessutom tidigare erfarenhet från byggbranschen ser vi det som starkt meriterande, men inget krav.

Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Vi på Rejlers önskar en fantastisk sommar. Vår respons gällande din ansökan kan komma att dröja lite längre än annars nu i semestertider, men vi lovar att återkomma så snart vi kan

Välkommen till Rejlers! #growrejlers #homeofthelearningminds

 

BOLAGSBESKRIVNING

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här