Projektledare Elkraft

Vill du arbeta med projekt som verkligen gör skillnad? På Rejlers arbetar vi med att utveckla nordens elnät och skapa förutsättningar för ett hållbart samhälle. Vi har vårt ursprung inom just elkraft där vi i dagsläget sitter i ”förarsätet” gällande teknisk utveckling och innovation. Vi har på senaste tiden vunnit flera spännande uppdrag och söker därför nu ett par elkraftsingenjörer som vill vara med och bilda ett av Sveriges vassaste team på Energi-sidan!

OM TJÄNSTEN

Rejlers växer och det här är din chans att kliva ombord på en fantastiskt spännande utvecklingsresa!

Som projektledare och elkraftsingenjör inom området elkraft ingår du i vår Energy-gruppering som representeras av 12 superingenjörer i Gävle, Borlänge och Bollnäs, med en tydlig målsättning om att växa. Vill du vara med?!

Livet som konsult hos oss bjuder på en spännande kundflora där du alternerar arbete på plats ute hos kund med att arbeta i projekt i Rejlers lokaler.
Vi arbetar med några av de större aktörerna på energisidan med spännande projekt inom stam-, region- och lokalnät, men även inom kompetenser som vindkraft, vattenkraft, kraftvärme och solkraft. Vi erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan, från produktion via distribution till förbrukning.

Som projektledare hos oss kommer dina arbetsuppgifter variera över tid, men en viktig del av rollen är att säkra affärsmässigheten i våra elkraftsprojekt där du kommer att lägga ett stort fokus på budget, tidplan, förfrågningshandlingar, och i sin helhet hjälpa våra kunder att effektivisera sina anläggningar.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

En bra saga kräver alla sorters hjältar. Till vårt team, med Jimmy Norberg i spetsen, söker vi dig med en högskoleutbildning alternativt en yrkesutbildning, som du byggt på med minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet från elkraftssidan.

Du har en god förmåga att förklara högteknologiska frågeställningar på ett pedagogiskt sätt och trivs med att vara en del av en lärande organisation.
Att skapa engagemang och arbetsglädje i projektteamet är en otroligt viktig del i ditt arbete, där du fungerar som länk mellan kunden och dina Rejlers-kollegor.

Hos oss på Rejlers finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Nu satsar vi framåt - för dig, våra kunder och samhället! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här