Projektledare

Redo för en ny utmaning? Vi söker nu Projektledare som brinner för ledarskap och utmanande projekt till vår härliga gruppering inom Energy i Stockholm. Rejlers är inne på en fantastisk spännande utvecklingsresa och tillsammans ska vi ta ett av Nordens största teknikkonsultbolag till nya höjder!

Har du en ”näsa för affärer”, ett starkt personligt driv och en förmåga att skapa arbetsglädje och resultat? Brinner du för att utveckla affärsrelationer och vill vara en del i en lärande organisation? Räcker du upp handen på ovanstående kan du mycket väl vara den vi söker! Läs vidare nedan och ansök redan idag. Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

OM TJÄNSTEN

Vi siktar högt! Inom en snar framtid planerar vi att sitta i ”förarsätet” gällande den tekniska utvecklingen av infrastrukturen för energi i Norden!
Vill du hänga med på vår resa?

Vi på Rejlers arbetar med spännande projekt inom stam-, region- och lokalnät, men har även kompetenser inom vindkraft, vattenkraft, kraftvärme och solkraft. Vi erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan, från produktion via distribution till förbrukning. Några av våra största kunder på energisidan är Vattenfall, Fortum, Eon, Ellevio och Svenska Kraftnät, där vi på Rejlers är med och utvecklar morgondagens energilösningar!

Med större projekt kommer även en ökad efterfrågan på projektledarkompetens, där vi nu vill utöka vårt ”stall” med några starkt lysande projektledarstjärnor! I rollen ligger ett starkt fokus på budget, tid, resurs och att föra en ständig dialog med våra kunder, chefer samt styrgrupper. Internt leder du ett team av tekniska projektledare som tillsammans med dig skapar magi!

”Våra energikunder behöver kompetens och resurser för omställningen till ett förnyelsebart energisystem och vi driver just nu ett stort antal projekt åt dem. Våra projekt består normalt av ett team av konsulter hos oss med olika kompetenser och erfarenhet och i hjärtat av projekten finns projektledaren. En projektledare är en person som tycker om att leda andra, och som är duktig på att följa upp progress, ekonomi och tidplaner. Och kommunikation internt och extern är A och O!”
- Jenny Edfast, Head of Division Energy

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Här söker vi dig som i grunden har en teknisk utbildning från högskola eller motsvarande och har byggt på kunskapsportföljen med erfarenhet av att leda egna projekt.
Som person bör du känna igen dig i adjektiv som tydlig, affärsmässig, stabil och ödmjuk. Vi behöver dig som kan ”visa vägen” och skapa ett klimat präglat av samarbete och arbetsglädje. Har du dessutom tidigare erfarenhet av konsultrollen, ekonomisk uppföljning och energibranschen ser vi det som starkt meriterande, men inget krav.

Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.
Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING 

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här