Projektledare inom bygg

Vi är inne på en fantastisk förändringsresa och söker nu förstärkning till en av Sveriges vassaste gäng på fastighetssidan! Är du en erfarenhet projektledare inom bygg? Triggas du av att driva projekt i förändring? Tillsammans ska vi modernisera och effektivisera fastigheter med den absolut senaste tekniken – vill du vara med?

Läs vidare och ansök redan idag! Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 

OM TJÄNSTEN
Vår gruppering inom Buildings består av 170 superhjältar som arbetar med ombyggnation och nyproduktion av exempelvis affärslokaler, skolor, kontor, sjukhus, hotell, idrottsanläggningar, bostäder och industrier. Vi är en teknik- och partneroberoende leverantör som erbjuder tekniska och juridiska konsulttjänster inom byggprojektledning, infrastruktur, kommunikation och informationssäkerhet.

Exempel på uppdrag är projektledning, projekteringsledning, byggledning och entreprenadbesiktningar. Vi är en av Sveriges största teknikkonsulter och har ett antal helhetsåtaganden åt våra kunder.

Nu söker vi dig som vill vara med och driva första klassens byggprojekt! I din roll ansvarar du för att leda byggprocessen så att den utförs enligt kundens önskemål och inom överenskomna tekniska, ekonomiska och tidsmässiga ramar.

ÄR DU DEN VI SÖKER?
Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör inom bygg, alternativt att du har likvärdig och gedigen kunskap förvärvad genom arbetslivet. Från din utbildning har du med dig kunskaper inom entreprenadjuridik, som du kommer ha stor nytta av i din projektledarroll. Du har hunnit vara ute i arbetslivet i minst 10 år och därmed skaffat dig erfarenhet av att leda projekt inom byggområdet.

Om du skulle ha något av följande på din meritlista kan det hända att vi slår frivolter, men det är inget krav:

  • Utbildad Bas-P/U
  • KA-certifierad
  • Certifierad besiktningsman

Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Du är stolt över din kompetens men samtidigt ödmjuk!

Vi värdesätter också din förmåga att arbeta i lag och att skapa relationer, både internt och externt. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen till Rejlers! #growrejlers

Vi på Rejlers önskar en fantastisk sommar. Vår respons gällande din ansökan kan komma att dröja lite längre nu i semestertider, men vi lovar att återkomma så snart vi kan. 

BOLAGSBESKRIVNING

 

 

Välkommen till Rejlers - Home of the learning minds! Vår ambition är att bli en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Vi finns idag representerade i Sverige, Norge och Finland och samlar hela 2000 tekniska experter som tillsammans bildar en plattform för kontinuerligt lärande, utveckling och tillväxt. Det andra kallar kärnvärden har vi på Rejlers valt att kalla superpowers. Läs mer om våra superpowers och en lärande företagskultur här. Tillsammans ska vi skapa magi!

Ansök här