Projektledare inom bygg

Vi är inne på en fantastisk förändringsresa och söker nu förstärkning till en av Sveriges vassaste gäng på fastighetssidan! Är du en erfarenhet projektledare inom bygg? Triggas du av att driva projekt i förändring? Tillsammans ska vi modernisera och effektivisera fastigheter med den absolut senaste tekniken – vill du vara med?

OM TJÄNSTEN
Vår gruppering inom Buildings består av 170 superhjältar som arbetar med ombyggnation och nyproduktion av exempelvis affärslokaler, skolor, kontor, sjukhus, hotell, idrottsanläggningar, bostäder och industrier. Vi är en teknik- och partneroberoende leverantör som erbjuder tekniska och juridiska konsulttjänster inom byggprojektledning, infrastruktur, kommunikation och informationssäkerhet.

Exempel på uppdrag är utredningar, projekteringsledning, projektledning, risk- och sårbarhetsanalyser, riskhantering, entreprenadbesiktningar och vi kan också hjälpa kunder med stora upphandlingar. Vi är en av Sveriges största teknikkonsulter och har ett antal helhetsåtaganden åt våra kunder och jobbar också med säkerhetsfrågor.

Nu söker vi dig som vill vara med och driva första klassens byggprojekt! I din roll ansvarar du för att leda  byggarbetet så att det utförs enligt kundens önskemål och inom överenskomna tekniska, ekonomiska och tidsmässiga ramar. Våra uppdrag kan omfatta utredningar, förstudier, kalkyler, olika typer av bygg- och anläggningsentreprenader, utredning av myndighetskrav samt kontroll och besiktning. Dina projektmedlemmar kommer bestå av både kundens personal och Rejlare, där ni tillsammans kommer skapa magi! Allt blir så mycket roligare när vi gör det tillsammans, eller hur?!

ÄR DU DEN VI SÖKER?
Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör inom bygg, alternativt att du har likvärdig och gedigen kunskap förvärvad genom arbetslivet. Från din utbildning har du med dig kunskaper inom entreprenadjuridik, som du kommer ha stor nytta av i din projektledarroll. Du har förmodligen hunnit vara ute i arbetslivet i 2 år och därmed skaffat dig erfarenhet av att leda projekt inom byggområdet.

Om du skulle ha något av följande på din meritlista kan det hända att vi slår frivolter, men det är inget krav:

  • Utbildad Bas-P/U
  • KA-certifierad
  • Certifierad besiktningsman

Här finns möjligheter utöver det vanliga och vi uppmuntrar våra medarbetare att våga tänja på gränserna och söka alternativa lösningar på problem. Innovationsförmåga, nyfikenhet och en stark vilja att utvecklas är egenskaper vi värderar högt. Att dela med sig av kunskap och erfarenheter ser vi som en självklarhet och vi söker därför dig som trivs i en lärande miljö. Du är stolt över din kompetens men samtidigt ödmjuk!

Vi värdesätter också din förmåga att arbeta i lag och att skapa relationer, både internt och externt. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet.

Tjänsten kräver goda kunskaper i både engelska och svenska.

Vår resa har bara börjat. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen till Rejlers! #growrejlers

BOLAGSBESKRIVNING

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2018 omsatte Rejlers 2,4 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Ansök här